Witam, być może nie każdy się orientuje ale, można mieć bardzo dobrego zawodnika i znanego za na prawdę nie wielką kasę. Otóż w FM istnieje taka mania że kluby komputerowe uwielbiają kupywać zapchajdziury i właśnie na tym można zrobić niezły interes. Ja np prowadząc Arsenal za Guarina dałem tylko 10 mln euro ponieważ dałem Interowi w gratisie Chamakha oraz pozyskałem Arde Turana za 12 mln euro i dałem im w gratisie Bendtnera. Kolejny dobry transfer to pozyskanie Rickyego Van Wolfswinkela za jedyne 5 mln euro po dodaniu do oferty Tomasa Rosickyego. Oraz pozyskanie Erika Lameli za 6 mln euro plus Gervinho tak, że za jedyne 31 mln euro masz zawodników których normalnie kosztowało by cię to z 60 mln euro.
Jeżeli masz w swojej drużynie takich znanych zawodników ale umiejętności nie najlepsze lub wiek już podeszły to nie sprzedawaj za 2 czy 3 mln! staraj się ich opchać za innego zawodnika!. Często może się okazać, że zrobisz na tym świetny deal!
Pozdrawiam Rafał.
Jeżeli masz w swojej drużynie takich znanych zawodników ale umiejętności nie najlepsze lub wiek już podeszły to nie sprzedawaj za 2 czy 3 mln! staraj się ich opchać za innego zawodnika!. Często może się okazać, że zrobisz na tym świetny deal!
Pozdrawiam Rafał.
Najnowsze posty