Reprezentacja u19

SvXnn Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
28.07.2013, 02:36    #1
Witam, prowadzę Anglię u-19 i mam pytanie.
W drużynie u21 jest paru dobrych graczy, którzy wiekowo nadają się do gry. Mam też opcję dodania ich do składu, dodaje, ale na meczu nigdy nie grali. Zawsze "porywa" mi ich Reprezentacja u-23.
u-23 ma pierwszeństwo czy to może ja popełniam jakiś błąd?

Maciass Partyzant

0
28.07.2013 10:11    #2
normalne że oni idą do u-23 bo chcą piąć się w góre Ty jakbyś dostał powołanie do kadry polsku u-21 czy seniorskiej to którą byś wybrał ? :D

SvXnn Partyzant

0
28.07.2013 14:18    #3
Szkoda, kogo ogram to mi ucieka do u-21 :)
Moim zdaniem powinno być tak, że do 19r gramy u u-19, między 19, a 21r gramy w u-21, dodatkowo pierwsza drużyna (seniorzy) ma pierwszeństwo. No, ale wtedy lepsze "małolaty" grałyby ze słabszymi od siebie, łatwe wygrane itp.

No nic, dzięki za odpowiedź :)

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution