Hej, mam mały problem z drugą drużyną Realu. Właśnie kończę 5 sezon prowadzenia królewskich, Castilla grała w nim w 1. grupie Segunda Division i z tego co się mi wyświetla (te ligi nie są u mnie grywalne) zajęła w niej 1 miejsce, co oznacza, że od następnego sezonu powinna bez żadnych barażów grać w Adelante (2 liga hiszpańska, generowana i grywalna). Problem polega na tym, że tak się nie dzieje, do Adelante dostaje się drużyna która w 1 grupie Segundy zajęła 2 miejsce, a moje rezerwy, nie dość, że nie awansują wyżej to jeszcze... spadają do IV ligi (Tercery). Mimo mistrzostwa. Ktoś zna jakąś przyczynę? Może jakiś wymóg co do czegoś (liczby piłkarzy itp.) które Castilla mogła przestać spełniać? Czy może zwyczajny błąd? Jeśli tak to czy istnieje jakiś sposób na "podmienienie" zespołów i umieszczenie Castilli w drugiej lidze, już w trakcie rozgrywki?
Byłbym bardzo wdzięczny za pomoc, kupiłem już parę piłkarzy by wzmocnić rezerwy, gdy wyświetliło mi się, że wygrała swoją ligę, a tu zong ;p
Byłbym bardzo wdzięczny za pomoc, kupiłem już parę piłkarzy by wzmocnić rezerwy, gdy wyświetliło mi się, że wygrała swoją ligę, a tu zong ;p
Najnowsze posty