FM 11-12-13 problem przy włączeniu

mido666 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
13.08.2013, 20:55    Pytanie
Otóż w styczniu zainstalowałem fma 12, wszystko ładnie sprawnie działało (poza tym że złapał zwieszkę od czasu do czasu ale uszło to wybaczyć) do czasu gdy w moim netbooku wysiadł dysk twardy. Po wymianie zainstalowałem ponownie fma 12 i tutaj zaczęły się schody gdyż dostawałem informację o braku jakiegoś pliku dll co uniemożliwiło mi gre. Przez jakiś czas zaniechałem prób naprawy bądź odpalenia (mimo wielu kombinacji) ostatnimi czasy postanowiłem zainstalować FMa 13, i tutaj kolejne zaskoczenie, po instalacji przy odpaleniu gry nic się nie dzieje, natomiast gdy ponawiam próbę dostaję informację z okna :Football Manager 2013 is already running, zapewne tutaj już macie rozwiązanie ale to nic, z ciekawości spróbowałem z FM 11 i był identyczny błąd przy starcie. Co może być przyczyną, i krótko mówiąc co z tym faktem zrobić? Pilnie czekam na jakieś podpowiedzi.

Netbook
Win 7

szamal96 Partyzant

0
13.08.2013 22:27    #1
1.Aktualizacja wszystkich sterowników ( Karta graficzna itp )
2.Sprawdź spójność plików w Steamie .
3."Football Manager 2013 is already running"-tu chodzi o to że masz już włączonego FM ( może chwile poczekaj aż się odpali ) , lub spróbuj zamknąć proces CTRL+ALT+DEL i jeszcze raz odpal FM .
" Moja pasja to futbol, na drugim miejscu umieściłbym futbol, a na trzecim… futbol! "

mido666 Partyzant

0
13.08.2013 22:34    #2
Problem w tym że żaden proces (w menedżerze zadań) nie jest na liście zainicjowany, próby z oczekiwaniem robiłem (zostawiając komputer nawet na jakąś godzinę). Problem o tyle by nie był irytujący ile występuje w każdej możliwej wersji jaką próbuję uaktywnić.

mido666 Partyzant

0
13.08.2013 22:37    #3
Zauważyłem że problemy są charakterystyczne dla użytkowników Netbooków oraz Win 7
Sprawa nie wyprowadziłaby mnie aż tak z równowagi gdyby nie fakt że przed spaleniem i wymianą dysku FM 12 chodził bez jakiegokolwiek zarzutu (ani znaku crasha, czy buga w grze czy oryginalnej czy pirackiej dla porównania)

szamal96 Partyzant

0
13.08.2013 22:54    #4
A może wyłącz antiwiusa , może on blokuje .
" Moja pasja to futbol, na drugim miejscu umieściłbym futbol, a na trzecim… futbol! "

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.