Komputer zacina się przy przechodzeniu do meczu

Katylina Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
22.08.2013, 22:00    Pytanie
Witam. Mam problem z moim FM 2012. Gra jest legalna, działa na stacjonarnym. Jednak ostatnio kupiłem laptopa i nie mogę grać. Na początku pojawiały się problemy XML, ale usunąłem folder settings i podziałało. Potem próbowałem przejść do trybu meczowego, niestety nieskutecznie. Za każdym razem komputer się zawieszał i nic nie mogłem poradzić. Co zrobić?

pozdrawiam

zolahc Młody aktywista

0
22.08.2013 22:19    #1
byc moze chodzi o sterowniki karty graficznej, byc moze sie przegrzewa. sprobuj zagrac z wylaczonym trybem 3d, sprawdz temperature karty

Katylina Partyzant

0
23.08.2013 00:14    #2
:O
Nie wiem o co chodzi, zgłupiałem totalnie. Na początku wyłączyłem 3d i działało - to wydawało mi się w miarę logiczne. Potem ściągnałem program Speed Fan, by sprawdzić temperaturę GPU. Włączyłęm tryb 3d i ku mojemu zdziwieniu wszystko zaczęło grać. Temperatura to 47 C. Nie wiem, czy Zolahc jesteś cudotwórcą czy o co chodzi :D Grę uruchomiłem 2 razy i było OK.

Wcześniej przez cały dzireń próbowałem z 10x zagrać i nic się nie udawało. Nie mam pojęcia co się stało.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.