[quote="tts0"]Dla mnie Messi to idealny prawy schodzący napastnik z funkcją "atak". Gdy swego czasu grałem Barcą, Leo strzelał jak automat, a do tego zaliczał drugie tyle asyst właśnie na tej pozycji. Ważne, żeby mieć dobrego lisa pola karnego, który będzie wykorzystywał te dogrania i takiego masz - to David Villa (u mnie ponad 30 bramek w I sezonie). A Alexis Sanchez to z kolei bardzo dobry lewy schodzący napastnik z funkcją "atak". Dzięki swojej szybkości i dryblingowi wspaniale wykorzystuje możliwości silnika meczowego(grubo ponad 30 punktów w klasyfikacji kanadyjskie w I sezonie).
Nie umniejszałbym też roli dośrodkowań w grze Barcelony. Również nie byłem do końca zadowolony z tego elementu gry(stąd transfer Cavaniego), ale zanim to nastąpiło, sporo bramek padło po ostrych dośrodkowaniach bocznych obrońców z funkcją "atak".[/quote]
mógłbyś mi podać szczegóły twojej formacji ,bo u mnie nie zbyt działa napad.
zacząłem drugi sezon i chłopaki grają ch*jowo. Na dodatek Valdes mi odszedł to i bramek więcej tracę.
Thiago i montoya są zajebiści + kilku newgenów ściągnąłem z wielkim potencjałem. mam nadzieję ,że mnie zarząd nie wyrzuci zanim się rozwiną;D
Nie umniejszałbym też roli dośrodkowań w grze Barcelony. Również nie byłem do końca zadowolony z tego elementu gry(stąd transfer Cavaniego), ale zanim to nastąpiło, sporo bramek padło po ostrych dośrodkowaniach bocznych obrońców z funkcją "atak".[/quote]
mógłbyś mi podać szczegóły twojej formacji ,bo u mnie nie zbyt działa napad.
zacząłem drugi sezon i chłopaki grają ch*jowo. Na dodatek Valdes mi odszedł to i bramek więcej tracę.
Thiago i montoya są zajebiści + kilku newgenów ściągnąłem z wielkim potencjałem. mam nadzieję ,że mnie zarząd nie wyrzuci zanim się rozwiną;D
Najnowsze posty