Czy będzie z niego wychowanek ?

Zymon Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
01.09.2013, 19:49    #1
Gram Atletico Madryt. Zaczynam 2 sezon (sparingi). Kupiłem z Arsenalu za 1,5 mln euro Francesco Meridę. jest to 18 letni Hiszpan . Do 1-wszego składu się nie nadaje nawet na ławkę nie ma dla niego miejsca a chciałbym w przyszłości mieć z niego pożytek. Mam do was pytanko. Czy jeśli go wypożyczę do innego kluby (z Hiszpanii przez 3 lata) to jak wróci i będzie miał 21 lat to będzie moim wychowankiem czy nie ? i czy jeśłi go zostawię to po 3 latach (21 lat) stanie się on moim wychowankiem (takim jak by wyszedł ode mnie ze szkółki czy tylko takim wychowankiem ligowym (że tak to ujmę ) który jest Hiszpanem .
był - będzie - jest zawsze IKS!

stefan1984 Młody aktywista

0
01.09.2013 19:53    #2
Tylko zawodnikiem wyszkolonym w kraju. O ile wypożyczysz go do Hiszpanii, of koz =) Sprawdź lepiej, wybierając tryb widoku "wychowankowie", czy w ogóle może zostać wychowankiem Twojego klubu, bo w Arsenalu już spędził parę lat.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 01.09.2013 o godz. 19:54

Zymon Partyzant

0
01.09.2013 20:02    #3
ma 18 lat ;D Zapomiałem dodać że gram w FM2008. Był na wypożyczeniu w R. Sosiedad (jak tam było już go zakontraktował). Czyli jeśli go wypożyczę go Hiszpani będzie zawodnikiem wyszkolonym w kraju, a jak go zostawię to też taki będzie czy już stanie się moim prawdziwym wychowankiem ?

Mam jeszcze jedno pytanie. Jak kupie do mojego atletico np. 18-letniego Toniego Krossa i będę go wypożyczał do 21 lat do hiszpańskich drużyn to też bedzie wychowankiem (nawet krajowym) czy przepadnie?

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 01.09.2013 o godz. 20:09

był - będzie - jest zawsze IKS!

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution