Mam problem z treningiem moich zawodników. W kilku klubach, gdzie mam rozpoczęte rozgrywki (Wolfsburg 2sez, Rangers 4sez, Tottenham 2sez, Stavenage 5sez) mam duże problemy z przygotowywaniem zawodników na treningach. Weźmy np. piłkarzy Wolfsburga - są oni cały czas niezadowoleni ze zbyt dużych obciążeń treningowych. Oczywiście, pościągałem najlepszych możliwych trenerów, baza się rozbudowuje, a ja ustawiłem obciążenia bardzo wysokie jako domyślne. Jak wyeliminować tego rodzaju niezadowolenie piłkarzy? Samo się rozumie, że trzeba zmniejszyć obciążenie np. na wysokie, ale czy wtedy rozwój moich piłkarzy nie będzie w jakimś stopniu...wstrzymany? Nie wiem już co o tym myśleć i jestem ciekawy waszych opinii.
Mam również pytanie co do ogólnego przeprowadzania treningów. W jakim stopniu używać treningu meczowego? Jak zmieniać aspekty treningu, żeby zawodnicy rozwijali się możliwie najlepiej?
Mam również pytanie co do ogólnego przeprowadzania treningów. W jakim stopniu używać treningu meczowego? Jak zmieniać aspekty treningu, żeby zawodnicy rozwijali się możliwie najlepiej?
Najnowsze posty