rzuty karne

kaiser_chief Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
27.09.2013, 23:44    Pytanie
zwykle 'podpinam" sie pod inne tematy ale tym razem sprawa jeszt zbyt powazrzna xd otoz kuzwa
aha na poczatku wspomne moze ze jestem pierdaczonym weterranem w tej "grze" (specjalnie w cudyzzslowiu)
gram od poczatku w to gowno od champoihjship mnegerqa i powiem wprost
takiego dziadostwa jak w fm 2013 to jeszcze nie widzialem xd mimo ze 11 i 12 juz byly mocno zjeb**ane xd
ale o co chdozi - gram sobie realem madryt, mam pod swoja pierd***olona opieka cristiano ronaldo prawda
ustawilem go na 1szym miejscu jako wykonywacza rzutow karnych
i co kuzwa? 5 na 10 rzutow karnych nie strzelil xd albo bramkarz odbil albo slupek xd albo costam to ja dziekuje za take gre xd
wole se w wpilke prawdziwa pokopac z kolgami kuzwa kto takie gowno wgl wypuscil na rynek rozumiem jakby to jakis murzyn strzelal ale ronaldo? niby kuzwa najlepszy pilkarz w europie strzela co drugiego karnego tylko? hahahah dziekuje za takie granie chyba sie przerzuce na fife i pozdrawiam pedalow z firmy ktora zrobila te (gre" hehe pisze w cudzyslowiu bo tego GOWNA nie mozna raczej nazwac gra xd prawdziwych fanow pilki noznej pozdrfawiam serdecznie a tworcow tej kupki pozdrawiam ale knaga muzynska w anal xd

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

0
27.09.2013 23:58    #1
w fife nie tak latwo strzela sie karne ;)

co do karnych w FM wystawiał bramkarza, on jest najmniej zmęczony to i najlepiej je wykonuje. Ja moim GK strzeliłem ok. 20 goli przy czym ostatnio trafił prosto w środek bramki i rywal obronił :(

Byłem w takim szoku że przez kwadrans nie wiedziałem jak to się mogło stać :P

kaiser_chief Partyzant

0
28.09.2013 00:36    #2
hehehe... nastepny mecz i znowu breamkarz (neuer) obronil strzal "boskiego" cristiano hehe... na szescie pote3m dobil i b yl gol... ten noby najlepszy pilkarz swiata ma teraz 10 prob karnych i strzelnych z tegho 4... 40 prozent skutecznosci z karnyuch xd no po prostu rewelacyjnie realistycza gra xd powiem wpost ogromny karny kut**as dla tworcow tego go|**wna za przeproszeniemn moglem te pieniiodze wydac na dziwke przynajmniej nie mialbym takich jaj kuzwa 4 na 10 strselnych karnych parodia hahaha wielka muzynska pala w dupke tworcom tego szajsu xd myfunnygame dziekuje za oidpowiedz w moim topiku ciekawe czy to co piszesz to prawda i sie sprawdza xd w sumie ma to sens ze koles mniej jest zmeczony wiec lepiej wykonuje robote xd muisze to przetestowad pozdrawiam xd

buczek93 Młody aktywista

0
28.09.2013 20:50    #3
Ja także potwierdzam - nie zawsze zawodnik typowany jako ten, który strzela zawsze, strzeli. Przerabiałem to z CR7, przerabiałem z Ozilem, Falcao - wszyscy psuli. A trafiali bez zarzutów tacy piłkarze jak Modric (3x w finale LM, sędzia się postarał!), Baines, Ramos, Arbeloa. A zwiększyć skuteczność idzie dając trening ofensywne SFG przed meczem. Choć cudów się nie spodziewaj - w mojej karierze Realem Ronaldo też nie wiem, czy przekroczył marne 60% skuteczności. A nie miałem w drużynie nikogo, kto byłby etatowym strzelcem karnych i miał skuteczność choćby te 75-80%.
"Uroki" gry.

kaliwaw Partyzant

0
30.09.2013 13:29    #4
No to napiszę tak... gram Legią i mam takiego piłkarza jak Broź. Na 12 karnych w sezonie strzelił 12. Hm... czyli jednak gra nie jest taka zła.
Psioczenie na twórców za swoją nieudolność "rozgryzienia" gry nie jest chyba do końca fair. Gra nie jest idealna ale w życiu też zdarzają się takie sytuacje np. seria Polonii w sezonie 12/13 kiedy nie trafili chyba 7 karnych z rzędu.
Pozdro

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

0
30.09.2013 20:03    #5
W FM13 przecież CR7 źle ustawili opanowanie czy coś. W mojej karierze Messi jest 3 najdroższym graczem po 5-6 latach a C. Ronaldo gdzieś w "150"

loswroblitos Młody aktywista

0
03.10.2013 13:35    #6
Podczas meczu sprawdź mu opinie asystenta. Może coś mu nie pasi, gra nie pewnie lub nie daje z siebie wszystkiego. Ale w moim odczuciu coś mu twórcy gry popsuli i cristina tak pudłuje.

jacekzielinski Partyzant

0
03.11.2013 17:56    #7
[quote="kaliwaw"]No to napiszę tak... gram Legią i mam takiego piłkarza jak Broź. Na 12 karnych w sezonie strzelił 12. Hm... czyli jednak gra nie jest taka zła.
Psioczenie na twórców za swoją nieudolność "rozgryzienia" gry nie jest chyba do końca fair. Gra nie jest idealna ale w życiu też zdarzają się takie sytuacje np. seria Polonii w sezonie 12/13 kiedy nie trafili chyba 7 karnych z rzędu.
Pozdro[/quote]

Dokładnie. Autor posta chyba zapomniał, że to tylko gra (i tak uważam, że lepszego symulatora w tej dziedzinie nie ma). Może faktycznie warto przerzucić się na piłkę live albo Fife.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.