[quote="D_Pawel"]Jashita -> Program do pobierania, Opos, jest jedynie ułatwieniem dla klientów, nie jest obligatoryjny. Grę będzie można po prostu aktywować kluczem na Steamie.
facemob -> To ciekawe, że uważasz keye.pl za pewniejsze źródło od oficjalnego sklepu oficjalnego dystrybutora tej gry w Polsce, czyli cdp.pl
PP/cdp.pl[/quote]
@D_Pawel dzięki za info o O.P.O.S., bo już po fakcie (po zakupie) zacząłem się zastanawiać jak to zadziała
Co do pewności źródła, również uważam, że wydawca (CD Projekt ->cdp.pl) jest bardzo pewnym źródłem.
@facemob nie chcę tutaj robić nikomu antyreklamy, ale gdzieś czytałem, że zdarzało się, że keye.pl dawało klucz do gry, który jest dodawany za darmo np. do kart graficznych wypuszczanych na określony rynek i były później problemy z legalnością wersji językowej (co prawda zapisane tylko w regulaminie, którego nikt nie czyta, ale jednak), niestety w chwili obecnej nie jestem w posiadaniu odpowiedniego źródła na potwierdzenie swoich słów, więc musisz sam przed sobą zdecydować gdzie lepiej kupować.
Najnowsze posty