Kupno FM 14

Karoldinho Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
17.10.2013 19:50    #41
[quote="czarnyafc"]Chyba się dziś nie doczekamy :([/quote] Ale porażka dalej cisza... ;/

czarnyafc Partyzant

0
17.10.2013 19:58    #42
No szkoda bo jutro do szkoły na trening a potem na mecz Górnik - Śląsk i nie będzie czasu żeby pograć. Na trudno prędzej czy później dojdzie

nyno Partyzant

0
18.10.2013 17:34    #43
Jeżeli ktoś zamawiał FM-a na gram.pl to oni nie wysyłają koda w osobnym linku ani żadnej informacji gdzie można go znaleźć. Ja znalazłem go przed chwilą całkiem przypadkiem gdy już chciałem anulować zamówienie. A więc aby odnaleźć kod do bety trzeba wejść w szczegóły zamówienia, jak ktoś ma tam konto to przez konto a jak zamawiał bez zakładania konto to poprzez informacje którą wysłali na maila, gdy już jesteśmy na szczegółach zamówienia to listą zamówionych produktów odjedziemy "Kliknij aby pobrać kod(y) do tego produktu." . Klikamy i dostajemy plik tekstowy który zawiera kod do bety.

Tirith Partyzant

0
18.10.2013 17:55    #44
[quote="nyno"]Jeżeli ktoś zamawiał FM-a na gram.pl to oni nie wysyłają koda w osobnym linku ani żadnej informacji gdzie można go znaleźć. Ja znalazłem go przed chwilą całkiem przypadkiem gdy już chciałem anulować zamówienie. A więc aby odnaleźć kod do bety trzeba wejść w szczegóły zamówienia, jak ktoś ma tam konto to przez konto a jak zamawiał bez zakładania konto to poprzez informacje którą wysłali na maila, gdy już jesteśmy na szczegółach zamówienia to listą zamówionych produktów odjedziemy "Kliknij aby pobrać kod(y) do tego produktu." . Klikamy i dostajemy plik tekstowy który zawiera kod do bety.[/quote]

WYBAWCO ŚWIATA :D Dzięki wielkie

Tirith Partyzant

0
18.10.2013 18:20    #45
Czy w becie mozna grac po sieci?

Mar1992 Przodownik pracy

0
18.10.2013 18:56    #46
Nie.

rakowiec89 Żołnierz frontu ideologicznego

0
18.10.2013 19:52    #47
[quote="nyno"]Jeżeli ktoś zamawiał FM-a na gram.pl to oni nie wysyłają koda w osobnym linku ani żadnej informacji gdzie można go znaleźć. Ja znalazłem go przed chwilą całkiem przypadkiem gdy już chciałem anulować zamówienie. A więc aby odnaleźć kod do bety trzeba wejść w szczegóły zamówienia, jak ktoś ma tam konto to przez konto a jak zamawiał bez zakładania konto to poprzez informacje którą wysłali na maila, gdy już jesteśmy na szczegółach zamówienia to listą zamówionych produktów odjedziemy "Kliknij aby pobrać kod(y) do tego produktu." . Klikamy i dostajemy plik tekstowy który zawiera kod do bety.[/quote]

A już chciałem anulować zamówienie. Akurat wolny weekend mam, więc zajęcie na dwa najbliższe dni znalazłem. Dzięki za podpowiedź. Czekałem na kod w oddzielnym mailu, nawet pomyślałem, że jak zapłacę to dostanę dostęp do bety, a tu miła niespodzianka. Mogłem już grać od początku tygodnia.

nyno Partyzant

0
18.10.2013 20:39    #48
Tak samo miałem zrobić ale zaciekawiło mnie owe zdanie i kliknąłem z ciekawości co to jest a tu okazało się że kod do bety.

Puchacz293 Partyzant

0
27.10.2013 18:26    #49
Wie ktoś może czy FM pojawi sie przedpremierowow w srode/czwaretek w MediaMarkcie ?

piotrp504 Partyzant

0
27.10.2013 20:05    #50
witam ja mam trochę inne pytanie ponieważ mój sprzęt ma swoje lata a nie wiem czy fm 14 mi odpali wiem że była taka strona www gdzie można było sprawdzić swoja konfigurację kompa pod daną grę skoro mi 13 śmiga to 14 też powinna się uruchomić ale wolałbym sprawdzić dzięki za odp
Moje skromne manifestowanie -zapraszam
http://piotrp0506.cmrev.com/blog.html
moje depesze
http://piotr(...)l?page=0
Hala Madrid

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.