[quote="Klakax"][quote="alq"]Dostęp do wersji Beta powinien być uzależniony od przejścia odpowiedniego testu IQ.
Ludzie, przecież to nie jest jeszcze finalny produkt! Po to jest ta wersja, aby wyłapać najbardziej pilne błędy i naprawić je przed oficjalną premierą.[/quote]
Po pierwsze, to nie jest żaden błąd. Takie bramki zdarzają się od początku serii FM'a.
Po drugie, najbardziej pilne błędy powinny być naprawione w alphie i w zamkniętej becie. Teraz ludzie mają wyłapywać pozostałe błędy np. problemy z interfacem.
Po trzecie nie wypowiadaj się na temat na, który nie masz zielonego pojęcia
Jeśli myślisz, że takie gole nie będą się przytrafiać w wersji finalnej to życzę ci powodzenia.[/quote]
Ad 1.
Gram już sporo. W przypadku gry w trybie 3D widziałem większość wersji. Takie błędy zdarzały się, owszem, ale nigdy nie było to zasadą. Jedynie FM13 płatał troszkę figli regularniej ale z czasem zostało to ograniczone (choć nie wyeliminowane).
Poza tym, czy takie bramki nie mogą zdarzyć się w piłce? Tym bardziej Twój przykład to wygląda na typowego samobója obrońcy, niefortunne przecięcie podania./wybicie piłki. Jak dostrzeżesz taki błąd w każdym meczu (lub z większą częstotliwością) to wtedy raportuj. Obecnie to zachowujesz się jak jakiś frustrat, któremu mama zabrała chusteczki.
Ad 2.
Ty chyba Alpha wersji gier nie widziałeś na własne, zapłakane oczy. W Alphie to Ty byś chyba ze złości zęby pogubił. Tam wyskakują nawet łędy z kodowaniem.
Ja rozegrałem pół sezonu w angielskiej ekstraklasie i na razie jestem bardzo usatysfakcjonowany rozgrywką. Owszem, obrona i bramkarz nadal wymagają kilku poprawek, ale dorównuje to już na starcie ostatnim aktualizacją trzynastki. Stąd jestem dobrej myśli.
Ad 3.
Nie ma ideałów. To tylko kilka linijek kodu i animacji. Błędy będą zawsze, jak w każdej (nawet najbardziej znakomitej) grze. Poza tym wróć do punktu Ad 1.
Bez odbioru.
Najnowsze posty