Niskie budżety transferowe

xAdiSuN Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
20.10.2013, 13:09    Pytanie
Witajcie! Mam nietypowy problem jeśli mogę to tak nazwać w Football Managerze. Albo ja coś muszę ustawić by było dobrze, albo jest to nieco nierealistyczne lub tak ma być. No więc gram choćby Realem Madryt, chciałem pograć, pokupować jakiś dobrych zawodników, wchodzę w mój budżet, a tam widzę, że mam nieco ponad 2 miliony na transfery i podobną na płace dla zawodników coś takiego. Gdy klikam edycję budżetu, mogę przydzielić maksymalnie 20 mln na transfery, co jak na Real i tak jest bardzo malutko, skoro przecież w prawdziwym futbolu są transfery za 70, 90 milionów? Więc dlaczego tak jest? Na początku gry, przy wyborze klubu pisze budżet czy coś, Real ma blisko 2 miliardy i około 290 milionów niespłaconych pożyczek. Da się temu jakoś zaradzić, żeby pojawiły się w takich klubach duuuużo większe budżety na transfery? Czy tak ma być po prostu? Z góry bardzo dziękuję. Pozdrawiam!

Morrfi96 Partyzant

0
20.10.2013 13:21    #1
1. władze nie mają zaufania do Cb jeszcze
2. chcesz od razu zbankrutować? :D

buczek93 Młody aktywista

0
20.10.2013 14:06    #2
W 13 grając od demka Realem też nie było od razu kokosów - nie było szans powtórzyć prawdziwego okienka z prawdziwymi sumami. Wybrałem się na zakupy na Falcao sprzedając Benzemę (11 mln w plecy łącznie), paru drewniaków się pozbyłem, ale zanim prezes rzucił PRAWDZIWY hajs na stół, trzeba się było pokazać w Europie przez dwa sezony - dopiero wtedy kupiłem Bale'a (osobisty rekord transferowy, 70 patoli), choć poza tym i tak nie szalałem - lepiej wygląda pół miliarda euro gotowych do wydania niż wydanych :P

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.