Strona

FM 14 - pierwsze wrażenia

owngen Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
21.10.2013 11:16    #191
Gram 2 sezon w Ekstraklasie. Mój zespół to Pogoń Szczecin. I powiem tak 1 sezon wygrał Ruch a teraz po 11 meczach Ruch walczy o utrzymanie i raczej zostanie na dnie. Legia zaczęła grać o mistrza z Lechem, Górnikiem i o dziwo z Miedź Legnicą ^^. Bugi są ale fajnie się gra.

robal15 Młody aktywista

0
21.10.2013 12:54    #192
Macie problem z zadowoleniem zawodników z treningu? U mnie cały zespół jest niezadowolony. Trening ogólny mam na przeciętny, indywidualny na wysoki, a trening przedmeczowy ustawiony jest na 20%. Ogólnie zawodnicy szybko się rozwijają, morale mają wysokie, a nie powinno tak być. Czyżby gra źle mnie informowała o zadowoleniu zawodników?

W poprzednim fmie miałem podobne ustawiona, tylko że trening ogólny był podwyższony o jeden poziom wyżej. I wszystko było ok.
"Bezczelny młody człowiek" Aga 2k15

MacianRM Partyzant

0
21.10.2013 13:08    #193
Podeśle ktoś screeny statystyk: Maximiliana Meyera, Alena Halilovicia i Raphaela Varane.

Mar1992 Przodownik pracy

0
21.10.2013 13:31    #194

matashow Partyzant

0
21.10.2013 14:31    #195
Witam,

Ostatnio kupiłem przedpremierową FM 13 i to jedyny FM w historii w którego grałem dwa dni, odłożyłem i do dziś nie wróciłem nawet próbować.

Jak w FM 14 prezentują się "kulki" ? Dalej jest hokej ? Bo jak tak to ja dziękuje !

Mimos Partyzant

0
21.10.2013 14:35    #196
Mógłby ktoś wrzucić screeny umiejętności Ramseya, Ozila, Wilshera i Girouda. Z góry dziękiMrugnięcie

RyszRyba Partyzant

0
21.10.2013 14:40    #197
[quote="matashow"]Witam,

Ostatnio kupiłem przedpremierową FM 13 i to jedyny FM w historii w którego grałem dwa dni, odłożyłem i do dziś nie wróciłem nawet próbować.

Jak w FM 14 prezentują się "kulki" ? Dalej jest hokej ? Bo jak tak to ja dziękuje ![/quote]

Ja osobiscie gry nie polecam. Przegrywam mecz za meczem ( grałem Monaco, PSG, Napoli)) po 5:0 a nawet wyzej. Zawodnicy w zaden sposob nie reaguja na polecenia taktyczne. Wczytalem nową gre, zassałem WonderTactic i jest jeszcze gorzej. Na ten moment w to sie nie da grac. Zobaczymy co bedzie po premierze. Wstzymaj sie z kupnem.

Bodzi1 Partyzant

0
21.10.2013 14:44    #198
Niestety Crash w połowie drugiego sezonu :) i nie da się go obejść :) Szkoda ale gra bardzo fajna :)

Puter Partyzant

0
21.10.2013 15:18    #199
[quote="RyszRyba"][quote="matashow"]Witam,

Jak w FM 14 prezentują się "kulki" ? Dalej jest hokej ? Bo jak tak to ja dziękuje ![/quote]

Ja osobiscie gry nie polecam. Przegrywam mecz za meczem ( grałem Monaco, PSG, Napoli)) po 5:0 a nawet wyzej. Zawodnicy w zaden sposob nie reaguja na polecenia taktyczne. Wczytalem nową gre, zassałem WonderTactic i jest jeszcze gorzej. Na ten moment w to sie nie da grac. Zobaczymy co bedzie po premierze. Wstzymaj sie z kupnem.[/quote]

Gry nie polecasz bo przegrywasz? :O gram na swojej taktyce i jakoś większość meczów do przodu są błędy to fakt ale i tak o niebo lepiej sie prezentuje niz rok temu :D a jak nie umiesz grać to napisz poprostu że sobie nie radzisz a nie że gra głupia pozdrawiam :)

pSsi, Partyzant

0
21.10.2013 15:19    #200
[quote="RyszRyba"][quote="matashow"]Witam,

Ja osobiscie gry nie polecam. Przegrywam mecz za meczem ( grałem Monaco, PSG, Napoli)) po 5:0 a nawet wyzej. Zawodnicy w zaden sposob nie reaguja na polecenia taktyczne. Wczytalem nową gre, zassałem WonderTactic i jest jeszcze gorzej. Na ten moment w to sie nie da grac. Zobaczymy co bedzie po premierze. Wstzymaj sie z kupnem.[/quote]

nie kompromituj się... jak nie umiesz ustawić zespołu to nie zwalaj na bete, to że dostajesz po 5;0 i wyżej to twoja winna a nie gry.
Poza tym nie wiem jakim cudem zdążyłeś wystarczająco długo(czyli co najmniej z pół sezonu każdym) pograć 3 zespołami by tak pisać... beta nie dawno wyszła..

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 21.10.2013 o godz. 15:22

Strona

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.