Odwiedziłem dzisiaj Empik i "sklep nie dla idiotów" w poszukiwaniu nowego FM i nie było, nawet nie wiedzieli kiedy się spodziewać, bo w MM nie mieli gry nawet w bazie. Mimo wszystko to chyba dobrze. Gram w to od CM4 i i w ostatnich latach przerabiam zawsze ten sam absurdalny scenariusz: kupuję grę jak najszybciej, poznaję bugi ale gram, wychodzi łatka, która powoduje, że moja taktyka jest do niczego, wkurzam się, wracam do poprzedniej edycji FM i czekam do marca na finalną łatkę. Zawsze obiecuję sobie, że nie dam się zrobić w balona kolejnym razem i po prostu poczekam z zakupem do marca, ale do tej pory mi nie wyszło
Teraz musi się udać!
Jak czytam Wasze komentarze, że łatki znów zmieniają skuteczność taktyk to jestem dostatecznie zniechęcony. O co właściwie chodzi? Łatki mają przecież poprawić silnik meczowy w sensie: urealnić zachowania GK, obrońców, lot piłki, a nie powodować, że np. ataki pozycyjne zdadzą się na nic. To jest absurd dla mnie niepojęty.
Z chęcią poczytam Wasze komentarze czekając na swój zakup, ale chyba wolę powalczyć dalej moim Leeds o zaszczyty w Europie w FM13
Najnowsze posty