Dwa foldery, błąd przy wyłączaniu

max0211 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
30.10.2013, 20:50    Pytanie
Witam wszystkich!
Posiadam FM 2013 i póki co FM 2014 Demo, zainstalowane na Windowsie 7. Zauważyłem, że stworzyły się dwa foldery Sports Interactive, które posiadają podfoldery, lecz wydaję mi się, że gra "czerpie" tylko z jednego folderu głównego. Gdy skasuje jeden z nich, ten "niepotrzebny" w momencie włączenia gry on znowu się pojawia. Drugim problemem jest błąd przy wyłączaniu gry. Zapisuję, ctrl+Q, gra wyłącza się i wyświetla się komunikat, że system WIndows miał problem z zamknięciem programu FM […]. Być może drugi błąd wynika z pierwszego, nie wiem, nie mam pojęcia. Dodam, że próbowałem reinstalować FM 2013 i 2014, lecz nic to nie daje.
Spotkał się ktoś kiedyś z czymś takim? Byłbym wdzięczny za pomoc.

Pozdrawiam
max0211

Gvynbleidd88 Partyzant

0
31.10.2013 09:30    #1
Wejdź na Steam, prawym klawiszem myszy na FM13, wybierz "właściwości", zakładka "pliki lokalne" i wybierz opcję "sprawdź spójność plików gry" w 99% takich przypadków to działa

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

0
31.10.2013 14:37    #2
Ja wiem o co chodzi. Jeden folder ładuje się w moich dokumentach do folderu publicznego a drugi ładuje się do folderu o nazwie takiej jak twój login do systemu, czyli np. jak masz login do windowsa max to wrzuca się do folderu moje dokumenty/max/

Tak było w "13 ;)

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 31.10.2013 o godz. 14:43

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.