Witam, zakupiłem FM 14 za pomocą Steam. Gra się dużo fajniej niż w 13-stkę, jednak martwi mnie jedna kwestia - transfery, a dokładniej kwoty jakie oferują inne kluby za moich graczy. Skończyłem pierwszy sezon Anderlechtem i Sunderland za Matiasa Suareza proponuje mi 375tys. euro, podczas gdy jego wartość to 2,3mln euro. Tak samo jest z innymi zawodnikami np. Massimo Bruno warty 3,5mln euro, a Twente daje mi max 700tys. euro, Sacha Kljestan warty jest 1,4mln euro, a Maccabi Tel-Awiw daje mi 150tys. euro.
Kolejny problem to kwoty jakie ja muszę proponować aby inni gracze to mnie przeszli, problem jest również z każdym graczem. Tomas Vaclik, bramkarz Sparty Praga w raporcie mego scouta był wyceniony na 4mln euro. Tyle też zaproponowałem Czechom za ich talent. Przyszła odmowa i tekst że oferta 800tys. euro została odrzucona. Myślałem że podałem złą kwotę, powtarzam więc operację i nadal odrzucają ofertę 800tys. euro podczas gdy ja oferuje im 4mln euro. Zaoferowałem wkońcu 12mln euro i przyszło mi że oferta warta 2,5mln euro została zaakceptowana. Dogadałem się z graczem i faktycznie z konta ubyło 2,5mln euro.
Czy ktoś ma podobnie i wie jak temu zaradzić ?
Kolejny problem to kwoty jakie ja muszę proponować aby inni gracze to mnie przeszli, problem jest również z każdym graczem. Tomas Vaclik, bramkarz Sparty Praga w raporcie mego scouta był wyceniony na 4mln euro. Tyle też zaproponowałem Czechom za ich talent. Przyszła odmowa i tekst że oferta 800tys. euro została odrzucona. Myślałem że podałem złą kwotę, powtarzam więc operację i nadal odrzucają ofertę 800tys. euro podczas gdy ja oferuje im 4mln euro. Zaoferowałem wkońcu 12mln euro i przyszło mi że oferta warta 2,5mln euro została zaakceptowana. Dogadałem się z graczem i faktycznie z konta ubyło 2,5mln euro.
Czy ktoś ma podobnie i wie jak temu zaradzić ?
Najnowsze posty