Strona

FM 14 - pierwsze wrażenia

lucjanos Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
02.11.2013 19:58    #2
Mnie tez się dobrze gra. Tak samo jestem już w zasadzie weteranem CM'a/FM'a, także mam do czego porównać. Fakt, czasem trafi się hokejowy wynik, ale tylko z winy taktyki.

ladygaga Partyzant

0
02.11.2013 20:25    #3
[quote="Konradbis"]hehe obrońca zrobił wślizg drugiemu obrońcy problem w tym że obaj są w mojej drużynie przez co padła bramka. Silnik meczowy porażka defensywa nie istnieje niestety według mnie jak narazie najgorszy manager zobaczymy po kolejnych łatkach ale według mnie daleko mu do fm-a 13 po ostatniej łatce[/quote]

Zalosny jestes chyba nie ogladasz pilki nożnej lub masz 7 lat i jestes internetowym nerdem,takie rzeczy zdarzają sie w REAL LIFE ,np ostatni mecz mecz w LM arsenal-dortmund i bramka dla arsenalu gdzie zderzyl sie obronca i bramkarz z dortmundu,wogole nie wypowiadaj sie ,bo tylko klamiesz na temat gry.

bimbass Partyzant

0
02.11.2013 20:26    #4
W fm gram od lat. Ale powiem szczerze ze teraz jest chyba najtrudniej od lat. Prowadzenie zespołu w 6 lidze angielskiej to rzeź...

kowalsyk Partyzant

0
02.11.2013 20:42    #5
Mam pytanie co do płynności silnika meczowego. Otóż pomimo niezłego kompa i znacznie lepszej grafiki niż trzeba tryb 3D wygląda jak pokaz slajdów w szybszym tempie. Czy ktoś ma takie problemy w głównej wersji i czy to wina dema, czy po prostu jest coś złego z kompem?

czarnyafc Partyzant

0
02.11.2013 20:45    #6
Może mi ktoś pomóc z tym błędem???????? Siedze nad tym gównem 5 godzine już i nic!

Konradbis Partyzant

0
02.11.2013 21:11    #7
ladygaga twój nick już mówi wszystko a to że na forum jesteś od niespełna roku to jeszcze więcej. Nawet kultury Ci brak żeby się wypowiedzieć. Twoje żałosne komentarze zatrzymaj dla siebie bo nic konstruktywnego one nie wnoszą. Silnik meczowy ma dużo błędów i zamkniesz się kiedy SI wyda kolejną łatke. U mnie obrńca zrobił wślizg drugiemu obrońcy a sytuacja z meczu arsenal- dortmund to całkiem co innego tam obrońca nawet nie tknął bramkarza tylko chciał zablokować dośrodkowanie ale mu nie wyszło. Ta wypowiedź pokazuje twoją znajomość tematu nawet tego meczu nie oglądałeś tylko recenzje w gazecie przeczytales

DanielloIII Partyzant

0
02.11.2013 21:30    #8
[quote="Konradbis"]ladygaga twój nick już mówi wszystko a to że na forum jesteś od niespełna roku to jeszcze więcej. Nawet kultury Ci brak żeby się wypowiedzieć. Twoje żałosne komentarze zatrzymaj dla siebie bo nic konstruktywnego one nie wnoszą. Silnik meczowy ma dużo błędów i zamkniesz się kiedy SI wyda kolejną łatke. U mnie obrńca zrobił wślizg drugiemu obrońcy a sytuacja z meczu arsenal- dortmund to całkiem co innego tam obrońca nawet nie tknął bramkarza tylko chciał zablokować dośrodkowanie ale mu nie wyszło. Ta wypowiedź pokazuje twoją znajomość tematu nawet tego meczu nie oglądałeś tylko recenzje w gazecie przeczytales[/quote] Że tak powiem takie sytuacje zdarzają się w realnym świecie obrońcy czasem sobie przeszkadzają sobie nawzajem, może masz mały współczynnik zgrania drużyny ? albo zmieniłeś obrońce przed meczem ? Nie wiem, ale na pewno sie zdarzają błędy gdzie obrońca wpadnie, wbiegnie,wytrąci z równowagi czy inne głupie rzeczy w realnym świecie. Mi opisana sytuacja przez Ciebie osobiście nie zdarzyła się , i gra Mi się przyjemnie po 4 meczach mam 5 pkt a gram Puszczą Niepołomice więc wg mnie sukces aa straciłem 5 bramek. Nie mówię że w tej chwili Ten menedżer to klasa światowa, dużo można poprawić, Mi osobiscie brakuje suwaczków i ciężko sie przestawić ale jakoś leci. Ale trochę to już nużące że za każdym razem jak się zdarzy jakiś błąd zawodnika albo gra swojej drużyny nie idzie po myśli osoby prowadzącej swoje żale wylewają osoby tutaj,zamiast pomyśleć pokombinować, a nuż wina leży właśnie po stronie menedżera a nie silnika meczowego (nie mówie że jest dobrze z silnikiem ale też nie ma mega tragedii czekam na łatkę) przypomną że na grę zespołu składa się dużo czynników od pogody,szczęście po zadowolenie i zgranie szatni aż po zwykłą dyspozycje dnia.

czarnyafc Partyzant

0
02.11.2013 21:34    #9
Dobra 1 problem mam z głowy. Ale dlaczego w rogu wciąż piszę BETA . Wersja gry to 14.1.1. W ustawieniach steam jest żeby aktualizowało automatycznie niesttey tak się nie dzieje. Ktoś wie co i jak?

maciejgluszek Partyzant

0
02.11.2013 21:52    #10
[quote="czarnyafc"]Dobra 1 problem mam z głowy. Ale dlaczego w rogu wciąż piszę BETA . Wersja gry to 14.1.1. W ustawieniach steam jest żeby aktualizowało automatycznie niesttey tak się nie dzieje. Ktoś wie co i jak?[/quote]

Kupowałeś grę bezpośrednio w Steam czy w jakimś sklepie? Bo do pełnej wersji gry jest osobny kod.

14.1.1 to był chyba ostatni patch do bety. więc to, że masz napis 'beta' jest poprawne.

Piootroo Partyzant

0
02.11.2013 22:18    #11
a ja z innej beczki, czy ktoś z Was grał już może po sieci? w moim przypadku działy się dziwne rzeczy: wszyscy zawodnicy cały czas mieli tragiczne morale , zmieniało się to tylko po wygraniu meczu ale po 2 dniach znowu wszyscy (bez wyjątku) powracali do tego stanu, drugie kuriozum odkryłem gdy rozwiązywałem obustronnie kontrakt z jakimś trenerem i zatwierdzałem to na następny dzień, otóż trener w dalszym ciągu zostawał u mnie i można go było tylko wywalić..normalnie jak gram sam to takich problemów nie ma, nie wiem czy to jakieś bugi w grze po sieci, stąd moje pytanie czy ktoś miał to samo?

dodam jeszcze że serwer postawił kolega, nie ja

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 02.11.2013 o godz. 22:19

Strona

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.