Turnee

zabek Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
28.11.2005, 16:28    Pytanie
a wiec mój problem polega na tym, ze nie moge ustawic turne... jak przychodzi co do czego to mi wszystkie kluby ze wszystkich krajów odmawiają... niewiem moze to jakis bug albo ja zle terminy dobieram jesli tak to prosze o jakis termin dobry zebym mógł wyjechac na to turnee...z góry dziekuje za odpowiedzi :)

Dezerter Partyzant

Grupa: Ekspert
0
28.11.2005 17:23    #1
Hm... Trudno jakkolwiek ci poradzić co do terminu, zważywszy na to, że nie podałeś ligi w jakiej grasz i drużyny jaką prowadzisz :) Z drugiej strony chyba lepiej jest zorganizować jakiś mini puchar, można się trochę wzbogacić.

Dezerter Partyzant

0
29.11.2005 15:18    #2
Jak zimą? Przecież latem też można puchar rozegrać :>

VooDoo Partyzant

0
29.11.2005 16:48    #3
Sytuacja jest bardzo prosta, jeśli wybrałeś przykładowo drużynę z ligi hiszpańskiej i chcesz wyjechać na turne np. do Anglii to jest to niemożliwe bo tam już rozpoczął się sezon ligowy i żadna z drużyn nie rozegra z tobą meczu towarzyskiego to samo w lidze Brazylijskiej czy Argentyńskiej tam równierz trwa w tym czasie sezon ligowy

zabek Partyzant

Grupa: Użytkownik
0
29.11.2005 22:26    #4
ok ale sprawa jest tego typu.. w polsce panują gorsze warunki do rozgrywania meczow niz np. w SanMarino i dlatego chciałbym tam wyjechac w czasie przerwy zimowej na turnee, i w takim razie prosze o jakis daty zakkonczenia rund abym mogl rozegrac kilka spraingów np. w San Marino, Chorwacji itp.

Romeo Proletariat

0
02.12.2005 15:50    #5
Miałem ten sam dylemat i jestem pewien, że to kolejny bug SI. Przed sezonem bez problemu wyjeżdżam moim Górnikiem Polkowice gdzie chce i gram, z kim chce! Natomiast w przerwie zimowej da się wyjechać na tournee, ale nikt z nami nie chce grać. Więc w zimie pozostają sparingi u siebie i na wyjeździe :(

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.