Brak funduszy na wolnego zawodnika

McMoney Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
09.11.2013, 20:39    Pytanie
Witam. Niech mi ktoś wytłumaczy pewien aspekt gry. Gram w 3.Bundeslidze. Chcę sprowadzić do klubu zawodnika z wolnego transferu. Oferuje mu kontrakt w ramach, jakie mam do tego wyznaczone. Nie jestem na minusie jeśli chodzi o fundusze płacowe, a nawet na dobrej pozycji, z kilkoma tysiącami w zapasie. Mogłem zaproponować coś koło 10-12tys tygodniowo, zaproponowałem mu 6tys. Zawodnik zgodził się na przedstawiane warunki, za pare dni przychodzi informacja (prawie) potwierdzająca transfer z tym że komunikat brzmi "Brak funduszu na przeprowadzenie transferu". Pytam się jakiego funduszu, jak we wszystkim się mieszczę, mając solidny zapas, a za zawodnika nie płace nic. Ekwiwalent też nie wchodzi w grę bo bohater ma 28 czy 29 lat. Linijke niżej piszę, że moje fundusze zostaną zmniejszone o 215tys, nie wiem nawet skąd się taka ilość znalazła, ale myślę, że okej, zmniejszy się fundusz, ale będę miał zawodnika w kadrze. A tu pikuś, bo czytam dalej i widzę, że mogę wnieść co najwyżej prośbę o przełożenie transferu o tydzień. Mógłby mi ktoś powiedzieć w czym tkwi błąd, na co mam patrzeć, aby być pewnym zakontraktowania zawodnika, no i może jakieś rozsądne wyjście z tej sytuacji? Jest szansa że zawodnik jednak do mnie trafi? Jeśli tak to jaka? Bardzo proszę o pomoc i z góry wielkie dzięki !
Glory, Glory MAN UNITED !!

Gieorgij Partyzant

0
09.11.2013 20:46    #1
Jedyne co mi przychodzi do głowy to kwestia premii za lojalności dla agenta. Sprawdź, bo chyba jeszcze możesz podejrzeć warunki kontraktu ile wynoszą te premier i czy nie sumują się w 215 tys.
Dziennik czyli blog wielotematyczny

FM12: Legia Warszawa (06.11 - 08.12) | Brighton & Hove Albion (10.12 - 11.13) | Anderlecht Bruksela (11.13 - )

robal15 Młody aktywista

0
09.11.2013 20:59    #2
Bo płacisz kasę agentowi oraz zawodnikowi za podpisanie kontraktu. Przy podpisywaniu kontraktu tam masz wszystko ładnie wyjaśnione - wystarczy się trochę rozejrzeć na boki:P. Taka fajna nowość w nowym eFeMie, aczkolwiek denerwującą, gdy grasz biedakami:/
"Bezczelny młody człowiek" Aga 2k15

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.