Witajcie.Zabrzmi to troszkę śmiesznie ale jako maniak FM'a od 16 roku życia przez rok od momentu rozegrania pierwszego meczu w tą grę nie potrafiłem zdobyć MŚ.Biłem głową w mur,przechodziłem z różnych reprezentacji ( a było ich ho ho aż w końcu złożyłem swoje CV do hiszpańskiego związku który o dziwo wcześniej mnie odrzucał mimo iż miałem reputację kontynentalną(obecnie taka sama) aż nagle dostałem propozycję i z wielką radością , bez zastanowienie przyjąłem ją lecz nie wiem jakim cudem ją dostałem ale chyba gra się nade mną zlitowała i mi powierzyła prowadzenie kadry Hiszpanii co było dla mnie nie tylko dużym zaskoczeniem ale wyzwaniem które podjąłem co skutkowało że uniosłem pucharek MŚ w roku 2098 :>.Po wielu bojach gdzie nie potrafiłem takimi krajami jak : Brazylia , Włochy , Portugalia , Holandia zdobyć MŚ a w Hiszpanii mi się udało za pierwszym razem.Dziwnie się czuję bo od roku zarzuciłem sobie mentalnie że chce zdobyć ten puchar i że nie odpuszczę do póki go nie zdobędę chyba że mi wyskoczy Crash dumps co na szczęście mnie ominęło.Muszę przyznać że od roku męczyłem się z tym że nie potrafiłem tego zdobyć ale na szczęście ten "koszmar" pokonałem Rozgrywkę rozpocząłem dokładnie w Październiku ubiegłego roku także gram na sejve już rok i obecnie mam 2101 rok Jeśli ktoś chętny by podyskutować to bardzo chętnie ... ...Uff udało się
Najnowsze posty