Ale to faktycznie swoją drogą może być jakiś bug. Ja wczoraj byłem świadkiem zabawnej historii, chociaż miałem kilkusekundową palpitację serca. Dwóch moich zawodników dostało czerwoną kartkę, drugi schodził z placu gry już przy stanie 4:2 dla przeciwnika. W końcówce odrobiłem straty, mecz skończył się remisem. Pod sam koniec meczu zdziwiłem się, że wyskoczyłą informacja po prawej stronie że spadam na 10miejsce, jak mecz zaczynałem z ósmego, grałem jako ostatni w kolejce, a w dodatku zyskałem dodatkowy punkt. Ale okej, puściłem to mimo uszu. Po pochwaleniu zawodników, zerkam na tabele, a tam nie przyznało mi punktów. Trzydzieści oczek jak było, tak jest, a remis uzyskany. Lekko skonsternowany dałem kontynuuj, przechodzi mi przetwarzanie przez pare okienek, i co mi się rzuciło w oczy? Na dole tabelka "ostatnie wydarzenia" gdzie dziwnym trafem pisało, że mecz się skończył wynikiem 6:4 dla przeciwnika, a ja straciłem ostatnie dwie bramki już w doliczonym czasie gry. A przecież nic takiego nie było. Po chwili gra już znów odpowiadała, zostałem przeniesiony na okno wiadomości i tam już wszystko grało i buczało. Remis widniał taki jaki był, a i punkt w tabeli został mi przyznany. Czyli wszystko się skończyło jak być powinno, ale nie powiem że zdziwiło mnie strasznie te brednie, jakie wyskoczyły podczas przetwarzania. I co, Panie Rem, to też mam sobie usprawiedliwiać śmiercią psa, bądź tego że nie zawsze się czuje okej, hehe . Gra lubi czasem poświrować...
Najnowsze posty