[Kontrakty]Nie da się przedłużyć kontraktów

Tronle Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
16.11.2013, 09:57    Pytanie
Witam
Mam taki problem z kontraktami, w FM12 i FM13 czegoś takiego nie miałem, dopiero w FM14.
W tym rzecz że nie da się przedłużyć kontraktu prawie z nikim, czy to Lech czy to Bayern czy to 4 ligowiec z Anglii po prostu prawie z żadnym graczem nie da się przedłużyć kontraktu.
Zwłaszcza z tymi z 1 składu.
Chodzi o to że jak zawsze na początku przedłużam kontrakty tym lepszym i potrzebym ale w tym problem że z powodu ograniczeń zarządu dostępne kwoty na ich pensje są tak małe że jak próbuje kontrakt przedłużyć to nie mogę dać nawet tyle ile zarabiają obecnie, gorzej, muszę dawać im pół mniej niż zarabiają teraz, jak wiadomo na to nikt się nie zgodzi.
I to jest normalne w FM14 czy nie? Jeszcze jak by budżet transferowy był normalny ale nie, oczywiście jest 0$
Jak daję prośbę do zarządu o większą kasę na pensje to oczywiście jest odrzucana
Więc się jeszcze raz zapytam: Tak ma byc czy to coś nie tak? Mam najnowsza wersję

buczek93 Młody aktywista

0
16.11.2013 11:58    #1
Może masz klub zadłużony, albo to forma obrony zarządu przed nowym, nieopierzonym manago? Ja sam w Realu dostałem PRAWDZIWY hajs w drugim roku pracy (miałem roczny kontrakt i założenia na wygranie Ligi, Pucharu i LM, wypełniłem pierwsze dwa) i dopiero od kwietnia zdecydowano się mnie polubić i ze mną pracować dłużej, dając wolną rękę.

Użytkownik uznał post za pomocny

Tronle Partyzant

0
16.11.2013 12:27    #2
Zadłużonych na 100% nie brałem więc to nie to ;)
Dobra może spróbuje 1 sezon skończyć i może wtedy dostanę na tyle że jakoś się da te kontrakty przedłużyć

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.