Rola dla Cavaniego

gg2pac Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
17.11.2013, 20:17    Pytanie
Witam, gram Arsenale, w FM14 i mam mały problem z rolą dla Cavaniego. Otóż Giroud strzela wiele goli natomiast jego konkurent, uważany za jednego za najlepszych na świecie strzelił jednego gola w 10 meczach. Macie jakieś pomysły na role dla Cavaniego ? Gram 1-4-1-2-2-1

piotrp504 Partyzant

0
18.11.2013 07:45    #1
w poprzednim sezonie Cavani miał u mnie ok 38 trafień do bramki tym sposobem został królem strzelców serie A ( gram Napoli fm13 org update )
w moim zespole konkurencja na jego pozycję jest przeogromna min Neymar ,Sanogo ,Insigne
Cavani ga u mnie jako Cofnięty napastnik polecenie Atak strategia kontrola styl zrównoważony
być może u ciebie jest to wina taktyki pozmieniaj w ustawieniach taktyki i poleceniach zawodników może coś pomoże
drugą rzeczą zawodnik może mieć problemy z aklimatyzacją językiem też może grać słabiej trzeba mu dać czas na pewno jeszcze ci wygra nie jeden mecz w pojedynkę on jest genialny
Moje skromne manifestowanie -zapraszam
http://piotrp0506.cmrev.com/blog.html
moje depesze
http://piotr(...)l?page=0
Hala Madrid

dziobson Partyzant

0
18.11.2013 15:08    #2
Nie wiem jak to jest w FM 2014 ponieważ jeszcze go nie kupiłem, ze względu na ilośc negatywnych opinii na jego temat.
Póki co cisnę w FM 13 i mogę się odnieśc tylko do tej wersji, w której Cavani był wg mnie jednym z najlepszych napadziorów. Przeważnie stosuję taktykę 4-4-2 z dwoma wysuniętymi skrzydłowymi, a napastnicy mają rolę Lis pola karnego - oczywiście w zależności od tego kogo mam do wyboru. Jednak jeśli chodzi o Cavaniego to zawsze grał u mnie jako lis i wywiązywał się ze swoich zadań bardzo dobrze. Praktycznie w każdym sezonie strzelał min. po 30 bramek, a niekiedy bywało to 40, a nawet i 50 bramek. Poza tym czasem bywa tak, że jak masz dwóch kozaków w ataku to często gęsto jeden z nich nie może się przełamac, a w tym samym momencie drugi strzela jak najęty. Przykład to PSG kiedy Cavani praktycznie zawsze strzelał jak na zawolanie, a z kolei Ibrahimovic kompletnie nie potrafił się odnaleźc. Dopiero po jakichś 2-3 miesiącach się rozkręcał i zaczynał strzelac gole jednak z Cavanim praktycznie nigdy nie miałem problemów. Jeden z moich ulubionych zawodników w FM13.

janas123 Partyzant

0
18.11.2013 16:29    #3
Daj Cavaniego jako kompletny napastnik albo lis pola karnego :)

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution