[quote="sCan"]Chwilę wcześniej piszesz o niewłaściwym używaniu przymiotników, a sam wymianę zdań nazywasz głupawą w momencie gdy zaczyna Ci brakować argumentów. O dziwo to ty znajdujesz się w zdecydowanej mniejszości i ewidentnie nie dajesz sobie z tym rady. Tkwij w tych swoich wydumanych przekonaniach dalej. Ja co najwyżej mogę pozdrowić Cię środkowym palcem. :pickard2:[/quote]
ale o jakich ty argumentach piszesz, synu? z tobą nie było nawet o czym gadać. mam cię przekonać "zagranicznymi stronkami" na których ludzie narzekają na premiowanie gry skrzydłami, do których nie podam linków? tak jak ty mnie chciałeś przekonać? weź ochłoń. każdy z nas pisał o czymś innym. szkoda czasu. /a ta "zdecydowana" większość to pewnie jesteś ty i kuba_zloty? - co tu ogarniać? nie męcz już. pozdrów mnie, i tyle.
ale o jakich ty argumentach piszesz, synu? z tobą nie było nawet o czym gadać. mam cię przekonać "zagranicznymi stronkami" na których ludzie narzekają na premiowanie gry skrzydłami, do których nie podam linków? tak jak ty mnie chciałeś przekonać? weź ochłoń. każdy z nas pisał o czymś innym. szkoda czasu. /a ta "zdecydowana" większość to pewnie jesteś ty i kuba_zloty? - co tu ogarniać? nie męcz już. pozdrów mnie, i tyle.
// Edytowano 1 raz, ostatni raz 20.11.2013 o godz. 21:56
Najnowsze posty