Polecam taktykę - propozycje

sCan Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
22.11.2013 15:06    #11
Trening:

Sposób, który nie został przedstawiony na zrzutach ekranu:
Trening przedsezonowy
Zgranie - bardzo wysokie
trening meczowy - tylko taktyka
suwak na 50%

Podczas sezonu
Panowanie nad piłką - przeciętne
trening meczowy - Zgranie
suwak na 30%

Sposób, który został przedstawiony na zrzutach ekranu:
Przez cały sezon
Zgranie zespołu - przeciętne
trening meczowy - Zgranie
suwak na 30%
Odpoczynek tylko po meczu

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 22.11.2013 o godz. 15:16

voodoo79 Partyzant

0
23.11.2013 18:09    #12
[quote="romantico"]Nie każdy urodził się strategiem, a także nie każdy traktuje FM14 jako pole do eksperymentów. Czasami warto pograć, poczuć jak wygrywamy czy przegrywamy, lecz odpuszczamy sobie tworzenie swoich taktyk.
Dlatego ten temat :
Polecam cholernie dobrą taktykę do FM'a z portalu fm base: twórca kun
Więcej w info: http://www.fm-ba(...)kun.html

Mój klub ( Wisła) rozgrywa tą taktyką mecze i z rezultatów jestem zadowolony.

Na koniec wspomnę, gdyż pewnie ktoś dorzuci swoje 5 groszy o tym, że to pójście na łatwiznę, etc stsując taktykę jakiejś osoby - doradzam sobie odpuścić. Każdy gra jak chce - z własną taktyką czy też nie.[/quote]
no nie ukrywam ze jestem pod wielkim wrazeniem tej taktyki. Gream Barcelona mam wlasnie przerwe miedzy sezonami ale prowadze rowniez reprezentacje Argentyny wiec nie bylo lepszej okazji jak wyprobowanie jej na MŚ w Brazylii ;) Jaki efekt? oczywiście wygrana całego turnieju, wszystkie mecze wygrane 25 strzelonych bramek i tylko 1stracona w całym turnieju !!! nie straciłem nawet bramki w ćwiercfinale z Anglia pólfinale z Francja no i finał to 3-0 z Hiszpania. Aguero zostal krolem strzelcow a Messi MVP turnieju :) Ta takta co całkowita dominacja rywala, pozwala jedynie na kontre ale jesli sie ma szybkich obroncow i dobrego bramkarza to mozna zachowac czyste konto.
Powiem szczerze ze co roku jak sie pojawial nowy FM nigdy nie mialem problemu zeby samemu stworzyc takte pod prowadzona druzyne, no ale ta nowa wersja zmusila mnie do sprobowania gotowca :)
Az sie boje co sie bedzie dzialo w nowym sezonie w Barsie a druzyne wzmocnilem m.in.Lewandowskim, Szczesnym, Lukaku, Balanta, Muniain, Marquinhos no i powrot Thiago z Bayernu:)
Gorąco polecam tą taktyke dla leniwych badz rozczarowanych niepowodzeniem nowa grą ;)

spit Partyzant

0
24.11.2013 14:03    #13
czemu taktyka jest w .pft? jak ją wgrać? :)
Grupa na facebooku Football Manager 2014 PL
Wymieniamy swe poglądy, wrzucam zdjęcia, polecamy zawodników, chwalimy się itd. ZAPRASZAM!

Raist Partyzant

0
25.11.2013 09:21    #14
Taktyka jest rewelacyjna. Celtą miałem się bronić przed spadkiem, a na półmetku sezonu jestem na 3 miejscu. Na LM nie liczę, ale mam nadzieję załapać się do Ligi Europy. Dodam tylko, że do drużyny ściągnąłem jedynie środkowego obrońcę i Zuculiniego za free bo kasy na transfery nie mam za wiele. Po zakończeniu sezonu wrzucę screeny.

Szupyr89 Partyzant

0
25.11.2013 15:17    #15
Widzę, że nie ma chętnego do przetłumaczenia tej taktyki.

spit Partyzant

0
25.11.2013 17:25    #16
Na grupie facebookowej wrzuciłem tą taktykę zrobioną, jak chcesz to pobierz ;)
Wymieniamy swe poglądy, wrzucam zdjęcia, polecamy zawodników, chwalimy się itd. ZAPRASZAM!

Szupyr89 Partyzant

0
25.11.2013 22:09    #17
jest jeden problem nie posiadam facebook więc wrzuć to tutaj jak mozesz,dzieki :) Pozdrawiam

sudden Partyzant

0
26.11.2013 17:35    #18
Można prosić o link do grupy? Niestety, nie mogę jej znaleźć.

spit Partyzant

0
26.11.2013 17:50    #19
http://www.faceb(...)taka.tac

a link do grupy niżej;)

Szupyr89 Partyzant

0
08.12.2013 16:18    #20
Witam.Mam doskonale odzwierciedloną taktykę, którą polecacie i za cholerę mi ona nietrybi w Wigan :/ a skład mam nie byle jaki : Leno-Lowton Hanley Lucero(wygenerowany zaw.) Rojo-M'Villa Iancu Prowse-Rodriguez Rhodes Hulk.Taki mam skład i nic mi nie idzie :/ A jak macie treningi ustawione do tej taktyki ?? Co ustawić żeby trenowali ogólnie a jaki trening przed meczem ?? Powiem że taktykę mój zespół opanował do perfekcjii. A schodzący napastnik u mnie masakrycznie niskie noty a mam tak ustawione jak w tej taktyc i obrona dziurawa jak obrona reprezentacji Polski.Proszę o poradę !!!! Dzięki.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.