[quote="Perszing"][quote="ukipuki"][quote="Perszing"]hehe wystarczy napisac "mam pirata" zeby ktos sie dosral.. zbanujcie mnie bo nie mam pieniedzy na gre. a tak poza tym ktos juz wyzej pisal ze przez steama sie pobiera to skoro napisalem czy jest jakis link do pobrania to jasne ze mam pirata no ale nie bede tego komentowal
przyzwyczailem sie juz do wiekszosci "ludzi" w tym kraju[/quote]
Jasne jest to, że jesteś złodziejem. Nic więcej innego. Jak nie masz kasy na nową komórkę, a ktoś w tramwaju ma, to dasz w pysk i zabierzesz?
Ja natomiast w przeciwieństwie do Ciebie nie moge się do "niektórych" ludzi przyzwyczaić...[/quote]
czlowieczku ile masz lat? 10, 15? idz sobie pograc i szpanowac kupioną grą przez mamusie i nie pisz mi tu ze jestem zlodziejem bo narazie zlodziejami sa producenci gry ktorzy okradli m.in. takiego laika jak ty wydajac cos co powinno jeszcze przez dluzszy czas byc dopracowywane. Jezeli nie jestes dzieckiem w przedziale od 10-15 a wyzej to stwierdzam ze jestes glupi bo po pierwsze - nie zrozumiales calkowicie mojej wypowiedzi, po drugie - piszesz ze jestem zlodziejem a poki co zlodziejami sa producenci gry ktorzy okradli ciebie glupcze... po trzecie - nie bede ci tlumaczyl jaka jest roznica miedzy "kradzieza" gry gdy od czasu do czasu pograsz sobie na piracie a tym ze zaczepiasz kogos na miescie, lejesz go w morde i kradniesz telefon.. mialbys odrobine oleju w glowie to bys wiedzial przynajmniej co piszesz.. nie mowiac juz o zrozumieniu czyjes wypowiedzi. pozdrawiam[/quote]
Oj chłopcze. Na wstępie to zanim zaczniesz pouczać, to naucz się poprawnie pisać po polsku. Jak na razie, to robisz same błędy ortograficzne i składniowe, ale nieważne. Po drugie, to nikt Cię nie okradł i należy wyznawać zasadę "nie mam, to nie jem". Po trzecie, to za daleko troszeczkę synku wyszedłeś z wypowiedzią, ale skąd masz znać starsze CM i FM, skoro jak ja grałem w CM 3, to Ty zapewne miałeś mniej więcej 8 lat... Może mniej. Nie wnikam. Co do gry, to kupiłem sobie sam, bo w przeciwieństwie do Ciebie ją mam i uczciwe zarabiam na chleb i przyjemności. Życzę zdrowia i koniecznie kup słownik, bo błędy dają po oczach...
Najnowsze posty