Strona

Łatka do FM 2014

Ainairos Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
27.11.2013 20:55    #61
Wydaje się, że zmieniono żądania piłkarzy w sprawie nowych kontraktów. Wcześniej chcieli ok 60-80% podwyżki i trzeba było się nieźle nagimnastykować żeby przedłużyć kontrakt. Teraz chcą ok 10-20% więcej. Nie ma większego problemu żeby utrzymać obecną pensję, żonglując klauzulami oczywiście :)

W sprawie silnika nie wypowiadam się póki co, bo zagrałem tylko 3 mecze. Wiem, że działają elegancko taktyki z wersji 14.1.3

ukipuki Partyzant

0
27.11.2013 20:58    #62
A grasz nową karierę czy dalej na starym sejwie?

Ainairos Partyzant

0
27.11.2013 21:00    #63
Gram na starym sejwie.

gregryszka Partyzant

0
27.11.2013 21:00    #64
Silnik moim zdaniem poprawil sie,obroncy nie stoja jak kolki,wiecej atakow na pilke,wslizgi...no i boczni obronce lepiej bronia,rozegralem 4 mecze poki co,i poki co zero slupkow i poprzeczek;)

ladygaga Partyzant

0
27.11.2013 21:08    #65
Patch zajebisty,najlepsza seria z historii FM

Perszing Partyzant

0
27.11.2013 21:14    #66
[quote="ukipuki"][quote="Perszing"]hehe wystarczy napisac "mam pirata" zeby ktos sie dosral.. zbanujcie mnie bo nie mam pieniedzy na gre. a tak poza tym ktos juz wyzej pisal ze przez steama sie pobiera to skoro napisalem czy jest jakis link do pobrania to jasne ze mam pirata no ale nie bede tego komentowal :) przyzwyczailem sie juz do wiekszosci "ludzi" w tym kraju[/quote]

Jasne jest to, że jesteś złodziejem. Nic więcej innego. Jak nie masz kasy na nową komórkę, a ktoś w tramwaju ma, to dasz w pysk i zabierzesz?

Ja natomiast w przeciwieństwie do Ciebie nie moge się do "niektórych" ludzi przyzwyczaić...[/quote]

czlowieczku ile masz lat? 10, 15? idz sobie pograc i szpanowac kupioną grą przez mamusie i nie pisz mi tu ze jestem zlodziejem bo narazie zlodziejami sa producenci gry ktorzy okradli m.in. takiego laika jak ty wydajac cos co powinno jeszcze przez dluzszy czas byc dopracowywane. Jezeli nie jestes dzieckiem w przedziale od 10-15 a wyzej to stwierdzam ze jestes glupi bo po pierwsze - nie zrozumiales calkowicie mojej wypowiedzi, po drugie - piszesz ze jestem zlodziejem a poki co zlodziejami sa producenci gry ktorzy okradli ciebie glupcze... po trzecie - nie bede ci tlumaczyl jaka jest roznica miedzy "kradzieza" gry gdy od czasu do czasu pograsz sobie na piracie a tym ze zaczepiasz kogos na miescie, lejesz go w morde i kradniesz telefon.. mialbys odrobine oleju w glowie to bys wiedzial przynajmniej co piszesz.. nie mowiac juz o zrozumieniu czyjes wypowiedzi. pozdrawiam

gregryszka Partyzant

0
27.11.2013 21:19    #67
pershing ,kto cie okradl?nie jestem milionerem,ale na swoja ulubiona gre to 100 zl raz na rok wydaje z przyjemnoscia,ile emocji,radosci,i owszem wkurwienia...ale i tak warto....mimo ze leci mi 39 lat,bede kupowal cieszyl sie klocil z zona do 100;)

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
0
27.11.2013 21:25    #68
Oczywiście zgodnie z polityką strony każdy, kto będzie podejrzewany lub przyzna się tu do posiadania pirackiej wersji gry otrzyma bana. Wracamy do dyskusji o patchu.
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

gregryszka Partyzant

0
27.11.2013 21:31    #69
u mnie czasem przy niektorych pilkarzach w miejscu tygodniowki pojawiaalo sie ND(nie dotyczy),teraz jest ok,poza tym,mam 12 krajow i ich ligi,i przegladnolem sobie i nie widac juz strzalow np 40 -24....jest bardziej realnie...co jeszcze,w sytuacjach sam na sam napastnicy bardziej mysla,lobuja,strzelaja w krotki rog itp.

ukipuki Partyzant

0
27.11.2013 21:42    #70
[quote="Perszing"][quote="ukipuki"][quote="Perszing"]hehe wystarczy napisac "mam pirata" zeby ktos sie dosral.. zbanujcie mnie bo nie mam pieniedzy na gre. a tak poza tym ktos juz wyzej pisal ze przez steama sie pobiera to skoro napisalem czy jest jakis link do pobrania to jasne ze mam pirata no ale nie bede tego komentowal :) przyzwyczailem sie juz do wiekszosci "ludzi" w tym kraju[/quote]

Jasne jest to, że jesteś złodziejem. Nic więcej innego. Jak nie masz kasy na nową komórkę, a ktoś w tramwaju ma, to dasz w pysk i zabierzesz?

Ja natomiast w przeciwieństwie do Ciebie nie moge się do "niektórych" ludzi przyzwyczaić...[/quote]

czlowieczku ile masz lat? 10, 15? idz sobie pograc i szpanowac kupioną grą przez mamusie i nie pisz mi tu ze jestem zlodziejem bo narazie zlodziejami sa producenci gry ktorzy okradli m.in. takiego laika jak ty wydajac cos co powinno jeszcze przez dluzszy czas byc dopracowywane. Jezeli nie jestes dzieckiem w przedziale od 10-15 a wyzej to stwierdzam ze jestes glupi bo po pierwsze - nie zrozumiales calkowicie mojej wypowiedzi, po drugie - piszesz ze jestem zlodziejem a poki co zlodziejami sa producenci gry ktorzy okradli ciebie glupcze... po trzecie - nie bede ci tlumaczyl jaka jest roznica miedzy "kradzieza" gry gdy od czasu do czasu pograsz sobie na piracie a tym ze zaczepiasz kogos na miescie, lejesz go w morde i kradniesz telefon.. mialbys odrobine oleju w glowie to bys wiedzial przynajmniej co piszesz.. nie mowiac juz o zrozumieniu czyjes wypowiedzi. pozdrawiam[/quote]

Oj chłopcze. Na wstępie to zanim zaczniesz pouczać, to naucz się poprawnie pisać po polsku. Jak na razie, to robisz same błędy ortograficzne i składniowe, ale nieważne. Po drugie, to nikt Cię nie okradł i należy wyznawać zasadę "nie mam, to nie jem". Po trzecie, to za daleko troszeczkę synku wyszedłeś z wypowiedzią, ale skąd masz znać starsze CM i FM, skoro jak ja grałem w CM 3, to Ty zapewne miałeś mniej więcej 8 lat... Może mniej. Nie wnikam. Co do gry, to kupiłem sobie sam, bo w przeciwieństwie do Ciebie ją mam i uczciwe zarabiam na chleb i przyjemności. Życzę zdrowia i koniecznie kup słownik, bo błędy dają po oczach...

Strona

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.