Dobra, nie moge rozkminić pewnej kwestii. Gram sobie Kogutami - właśnie będe zaczynał 4 sezon. Na początku 3 sezonu Manchester United przejął jakiś Chilijski bamber (w większości karier, zawsze jakiś wujek przejmuje ManU). Koleś spłacił natychmiastowo ich wszystkie długi, czyli ponad 300 mln, wpompował ponad 200 mln w stan konta i tyle samo w budżet transferowy, dodatkowo podpisał nowe umowy o ok. 150% wyższe niż poprzednie - istny mesjasz Ale nie to mnie zastanawia. Odrazu po przejęciu, reputacja ManU skoczyła diametralnie - co już wydawało mi się dziwne. Przed przybyciem dobrego wujka, Czerwone Diabły były na granicy reputacji globalnej i światowej, coś ok. 9100 pkt. Po przejęciu reputacja, skoczyła odrazu na maxa czyli 10 000 pkt. Myśle sobie - po sezonie pewnie spadnie. A tutaj dupa. ManU zajął 3 miejsce w lidze, odpadł z 1/4 LM, nie zdobyl żadnego pucharu w ciągu sezonu, a jego reputacja pozostała nie zmieniona. Normalne jest, że jeśli zespół przegrywa, nie spełnia oczekiwań - reputacja spada, jeśli klub zdobywa jakieś trofea - wzrasta. W tym przypadku Czerwone Diabły zaliczyły bardzo kiepski sezon - po którym reputacja powinna bardzo iść w dół. Tymczasem ciągle utrzymuje się na maxymalnym poziomie w FM. Czy to bug który należy zgłosić, czy dobry wujek kupuje im reputacje? Strasznie mnie ta kwestia zastanawia i troche irytuje.
//Edytowano 1 raz, ostatni raz 11.01.2013, 20:24
Najnowsze posty