A więc. Od wczoraj walczę z instalacją FM2014. Instalacja przebiegła normalnie, potem nastąpiło ściąganie reszty plików. Gdy to się udało nastąpiła próba uruchomienia FM - a tu crash. Sprawdziłem spójność plików, po tym rozpoczęło się ściąganie jakiegoś pliczku ważącego 17,1 mb. Spoko. Ściągnął się, to ja ->spójność plików, potem uruchomienie. I znowu crash. "Aplikacja miała poważny problem" coś tam coś tam. No lekko mnie szlag trafił, ale okej. Znowu sprawdzam spójność plików, po sprawdzeniu co? Ściąga mi się pliczek o wadze 17,1 mb, no to domyślam się że ten sam. Po tym sprawdzam spójność plików, próba uruchomienia zakończona niepowodzeniem, nic się nie dzieje, nic się nie chce ściągać. Sprawdzam spójność plików znowu, no i po sprawdzeniu oczywiście ściąga się ten jeb**y pliczek o tej nieszczęsnej wadze 17,1 mb. I tą operację powtórzyłem od wczoraj już jakieś 10 razy. Miał ktoś taki problem? Domyślacie się czegokolwiek? Błagam o pomoc bo mnie krew zalewa, bo mam grę a nie mogę grać. Problem jest z tym że mam chu**wego neta (Orange Free, na limit danych) no i nie bardzo mogę od początku wszystko ściągać, no ale jakbym miał gwarancję że to pomoże to bym się szarpnął No i mam też jakieś dziwne lagi (problemy z zasięgiem), co wydłuża całość operacji niemiłosiernie. Czy pomogłoby gdyby kumpel posiadający FM zrobił coś takiego jak kopię zapasową gry (to coś z opcji w Steamie)? Ta kopia robi się na płytce? Czy byłaby możliwość żeby mi z takiej kopii poszło? Bo kumplowi śmiga wszystko bez zarzutu. POMOCY, JA TU GINĘ ((((
EDIT:
Zapomniałem napisać jak wygląda proces uruchamiania gry:
Wyskakuje okienko w Steamie
"Trwa instalacja DirectX dla Windows..."
Za chwilę to znika i pojawia się komunikat:
Błąd aplikacji: napotkano poważny błąd i aplikacja zostanie zamknięta. Plik z informacjami o błędzie został utworzony w: ścieżka dostępu" .
EDIT:
Zapomniałem napisać jak wygląda proces uruchamiania gry:
Wyskakuje okienko w Steamie
"Trwa instalacja DirectX dla Windows..."
Za chwilę to znika i pojawia się komunikat:
Błąd aplikacji: napotkano poważny błąd i aplikacja zostanie zamknięta. Plik z informacjami o błędzie został utworzony w: ścieżka dostępu" .
//Edytowano 1 raz, ostatni raz 15.12.2013, 12:10
Najnowsze posty