U19 - poważny błąd

flowproba Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
16.12.2013, 01:48    Pytanie
Witam. Przed chwilą dokonałem masakrycznego odkrycia. Otóż żaden z moich graczy u19 nie rozegrał w tym sezonie ani minuty. Moja drużyna u19 jest na ostatnim miejscu w tabeli. Teraz najciekawsze - w każdym meczu grają jacyś abstrakcyjni piłkarze - każdy ma 16 lat, żadnego z nich nie mam w składzie, nie są to regeni (nie mają mordek), wyglądają raczej na wymyślonych (tak jak w reprezentacji Niemiec i Japonii np.). Nazwiska powtarzają się w kolejnych meczach. Przeciwnicy natomiast wystawiają normalne składy czego efektem są spektakularne wtopy no i najważniejsze - moi prawdziwi juniorzy nie rozwijają się tak jak powinni bo żaden z nich nie gra!!! Mam rok 2018, silną pierwszą drużynę i zależy mi na kontynuowaniu rozgrywki. Jednak nie będę grać dalej z takim błędem.. Gram w FMa już długo ale z czymś takim spotykam się pierwszy raz.

flowproba Partyzant

0
16.12.2013 14:01    #1
http://commu(...)U19-team

OK. Jeśli ktoś natrafi na podobny problem to znalazłem odpowiedź na forum SI. Odpowiedź Pana z SI jest taka, że wiedzą o tym błędzie i należy zaznaczyć manualnie przy każdym z juniorów "dostępny dla drużyny u19". Wtedy dopiero mają zacząć grać. Paranoja, mam nadzieję że naprawią to z następną łatką.

mahdi Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
0
17.12.2013 11:24    #2
A jaka liga i jaki klub?

flowproba Partyzant

0
17.12.2013 12:24    #3
Serie A i Fiorentina. Jednak na przykładzie z forum SI była też Barcelona i Primera Division więc chyba nie ma reguły. Polecam monitorować swoją drużynę u19. Mnie zgubiło właśnie to, że nie bardzo się nią przejmowałem miałem tam tylko jednego talenciaka z papierami na grę w pierwszym zespole. Poczaiłem się jak dostałem od zarządu dodatkowe środki na nich, zatrudniłem im nowego menadżera, nowych trenerów, nowego asystenta (Barzagliego z Juve :) ) a tu taki psikus.. Nie grałem jeszcze od tego czasu więc nie wiem czy sposób z SI zadziała. Zobaczymy.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.