Gra się zacina

Kaczini Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
07.12.2013, 19:39    Pytanie
Witam,

mam problem z FM14, mianowicie gra mi sie notorycznie zacina na miesiacu sierpniu. I to w taki sposób iż nic nie da sie zrobic i musze resetowac komputer. Nie mam pojecia dlaczego tak sie dzieje. Zaczynalem gre roznymi zespolami i zawsze to samo. Tym bardziej jest to dla mnie dziwne gdyż wczesniej rozegralem bodajze 3 sezony Dortmundem i nic takiego sie nei zdarzylo. Macie pomysl o co moze chodzic? Moze przez jakies dodatki graficzne? Zaznacze iż gre mam oryginalna kupiona w media markt, nie zaden download z torrentow.

Będe wdzieczny za pomoc.

Pozdrawiam

Willson Partyzant

0
29.12.2013 10:42    #20
Piszcie na forum SI. Nie umiesz po anglikańsku- tłumacz google i jazda.
A na serio to odinstalować i poczekac na kolejnego patcha.....może być dopiero w marcu.
Co wam będe opowiadał....takiej ilości błedów technicznych,silnika żaden FM nie miał.Jak na razie SI wiecej milczy, co sugeruje, że tak naprawdę sami nie wiedzą jak to wszystko naprawić.
Znamienne, że patch 14.2 wprowadził więcej błędów niż naprawił po 14.1.4. Ostatnią taka sytuację widziałem kilka dobrych lat temu.
Centrum wróciło....zobaczymy.

Kiedyś redaktor LCM cm4.pl

kubak824 Partyzant

0
29.12.2013 12:48    #21
u mnie jest tak ze mi się zawiesza zawsze 09.09.
obojętnie jaka liga, może ktoś poratować radą o co może chodzić

Willson Partyzant

0
29.12.2013 15:05    #22
Odinstalować, zainstalować, sprawdzić spójność plików, nie wgrywać żadnych nowych lig. Sprawdzić czy działa
Centrum wróciło....zobaczymy.

Kiedyś redaktor LCM cm4.pl

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.