Łatka 14.2.1

ladygaga Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
02.01.2014 20:14    #2
[quote="Willson"]Szkoda. To nawet nie łatka a mały fix poprawiający kilka dupereli z których korzystają 3 osoby grające w Urugwaju ;)
Niexle jak na 2 tygodnie roboty. Ale cóż ...świeta.[/quote]

No świeta były wiadomo,teraz niby naprawiaja silnik

rybeusz89 Partyzant

0
02.01.2014 21:06    #3
Niestety FM14 to najwieksze scierwo w historii. Swiadczy o tym liczba latek ktora juz wyszla i ktora jeszcze wyjdzie. Moi obroncy dalej uciekaja od pilek a pomocnicy nie potrafia podac celnie pilki na 2 metry.

Szarlatan Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
0
02.01.2014 21:59    #4
[quote="rybeusz89"]Niestety FM14 to najwieksze scierwo w historii. Swiadczy o tym liczba latek ktora juz wyszla i ktora jeszcze wyjdzie. Moi obroncy dalej uciekaja od pilek a pomocnicy nie potrafia podac celnie pilki na 2 metry.[/quote]
dobra puenta dla pre-orderowej sprzedaży.

MarcinPSG Partyzant

0
03.01.2014 00:35    #5
Tak z innej beczki, jestem za bardzo doświadczonym menadżerem w fmie, żeby nie zauważyć zmian w silniku meczowym. Daje wam 100% że zmiany w silniku meczowym są w łatce 14.2.1. Zapewne jest to zrobione nieoficjalnie. I uwierzcie nie jest to żadne Placebo.

Co się rzuca w oczy, że są generalnie lepsze wyniki na tym patchu. Jakieś przyjemniejsze odczucia. (na poprzednich patchach też wygrywałem, to nie kwestia że wygrywam i mnie się podoba), wpada też generalnie mniej goli po stałych fragmentach gry. Każdy doświadczony gracz w Fma na pewno to wszystko co napisałem zauważy.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 03.01.2014 o godz. 00:41

Vaduz

Mar1992 Przodownik pracy

0
03.01.2014 01:00    #6
[quote="MarcinPSG"]Tak z innej beczki, jestem za bardzo doświadczonym menadżerem w fmie, żeby nie zauważyć zmian w silniku meczowym. Daje wam 100% że zmiany w silniku meczowym są w łatce 14.2.1. Zapewne jest to zrobione nieoficjalnie. I uwierzcie nie jest to żadne Placebo.

Co się rzuca w oczy, że są generalnie lepsze wyniki na tym patchu. Jakieś przyjemniejsze odczucia. (na poprzednich patchach też wygrywałem, to nie kwestia że wygrywam i mnie się podoba), wpada też generalnie mniej goli po stałych fragmentach gry. Każdy doświadczony gracz w Fma na pewno to wszystko co napisałem zauważy.[/quote]Śmiechłem.

MarcinPSG Partyzant

0
03.01.2014 01:10    #7
[quote="Mar1992"][quote="MarcinPSG"]Tak z innej beczki, jestem za bardzo doświadczonym menadżerem w fmie, żeby nie zauważyć zmian w silniku meczowym. Daje wam 100% że zmiany w silniku meczowym są w łatce 14.2.1. Zapewne jest to zrobione nieoficjalnie. I uwierzcie nie jest to żadne Placebo.

Co się rzuca w oczy, że są generalnie lepsze wyniki na tym patchu. Jakieś przyjemniejsze odczucia. (na poprzednich patchach też wygrywałem, to nie kwestia że wygrywam i mnie się podoba), wpada też generalnie mniej goli po stałych fragmentach gry. Każdy doświadczony gracz w Fma na pewno to wszystko co napisałem zauważy.[/quote]Śmiechłem.[/quote]

Zdecydowanie lepsza skuteczność napastników. I mniej goli po stałych fragmentach gry.
To, że Twoja gra w FMa ogranicza się jedynie do ściągnięcia taksy z neta i grania, nie oznacza, że nie ma osób które bardziej dogłębnie analizują silnik meczowy.

// Edytowano 2 razy, ostatni raz 03.01.2014 o godz. 01:16

Vaduz

Mar1992 Przodownik pracy

0
03.01.2014 01:28    #8
[quote="MarcinPSG"][quote="Mar1992"][quote="MarcinPSG"]Tak z innej beczki, jestem za bardzo doświadczonym menadżerem w fmie, żeby nie zauważyć zmian w silniku meczowym. Daje wam 100% że zmiany w silniku meczowym są w łatce 14.2.1. Zapewne jest to zrobione nieoficjalnie. I uwierzcie nie jest to żadne Placebo.

Co się rzuca w oczy, że są generalnie lepsze wyniki na tym patchu. Jakieś przyjemniejsze odczucia. (na poprzednich patchach też wygrywałem, to nie kwestia że wygrywam i mnie się podoba), wpada też generalnie mniej goli po stałych fragmentach gry. Każdy doświadczony gracz w Fma na pewno to wszystko co napisałem zauważy.[/quote]Śmiechłem.[/quote]

Zdecydowanie lepsza skuteczność napastników. I mniej goli po stałych fragmentach gry.
To, że Twoja gra w FMa ogranicza się jedynie do ściągnięcia taksy z neta i grania, nie oznacza, że nie ma osób które bardziej dogłębnie analizują silnik meczowy. [/quote]Oh przestań, bo się zarumienię. Nie ma to jak trochę hejtu przed snem. Aż milutko się zasypia. Nie podają, ze zrobili zmiany, które naprawiają "zjebany" (podobno) silnik meczowy. To kto ma przyjąć wieniec laurowy i zgarnąć wszystkie zasługi? Już Twoje pierwsze zdanie jest tak śmieszne. Mogłeś jeszcze wypisać, jak długo grasz i co udało Ci się osiągnąć. Pokazać byle chłystkom, że jesteś kimś i rozmawiają z wybitnym specjalistą od silnika meczowego. Z doktoratem! SI przed wydaniem łatki wysyła ją Tobie, żebyś ocenił, Mistrzu. Nie jestem godzien całować Twych stóp. Padam przed Tobą i proszę o naukę, bom głupi! Wybacz, że zwątpiłem! Chciałem iść spać, ale nie! Ruszam budować Tobie pomnik! O! Mości Królu! Sprzedam wszystko i wzniosę pomnik! Większy od świebodzińskiego i przedstawiać będzie oczywiście Ciebie!

MarcinPSG Partyzant

0
03.01.2014 01:43    #9
[quote="Mar1992"][quote="MarcinPSG"][quote="Mar1992"][quote="MarcinPSG"]Tak z innej beczki, jestem za bardzo doświadczonym menadżerem w fmie, żeby nie zauważyć zmian w silniku meczowym. Daje wam 100% że zmiany w silniku meczowym są w łatce 14.2.1. Zapewne jest to zrobione nieoficjalnie. I uwierzcie nie jest to żadne Placebo.

To, że Twoja gra w FMa ogranicza się jedynie do ściągnięcia taksy z neta i grania, nie oznacza, że nie ma osób które bardziej dogłębnie analizują silnik meczowy. [/quote]Oh przestań, bo się zarumienię. Nie ma to jak trochę hejtu przed snem. Aż milutko się zasypia. Nie podają, ze zrobili zmiany, które naprawiają "zjebany" (podobno) silnik meczowy. To kto ma przyjąć wieniec laurowy i zgarnąć wszystkie zasługi? Już Twoje pierwsze zdanie jest tak śmieszne. Mogłeś jeszcze wypisać, jak długo grasz i co udało Ci się osiągnąć. Pokazać byle chłystkom, że jesteś kimś i rozmawiają z wybitnym specjalistą od silnika meczowego. Z doktoratem! SI przed wydaniem łatki wysyła ją Tobie, żebyś ocenił, Mistrzu. Nie jestem godzien całować Twych stóp. Padam przed Tobą i proszę o naukę, bom głupi! Wybacz, że zwątpiłem! Chciałem iść spać, ale nie! Ruszam budować Tobie pomnik! O! Mości Królu! Sprzedam wszystko i wzniosę pomnik! Większy od świebodzińskiego i przedstawiać będzie oczywiście Ciebie![/quote]

[quote="Mar1992"][quote="MarcinPSG"][quote="Mar1992"][quote="MarcinPSG"]Tak z innej beczki, jestem za bardzo doświadczonym menadżerem w fmie, żeby nie zauważyć zmian w silniku meczowym. Daje wam 100% że zmiany w silniku meczowym są w łatce 14.2.1. Zapewne jest to zrobione nieoficjalnie. I uwierzcie nie jest to żadne Placebo.

To, że Twoja gra w FMa ogranicza się jedynie do ściągnięcia taksy z neta i grania, nie oznacza, że nie ma osób które bardziej dogłębnie analizują silnik meczowy. [/quote]Oh przestań, bo się zarumienię. Nie ma to jak trochę hejtu przed snem. Aż milutko się zasypia. Nie podają, ze zrobili zmiany, które naprawiają "zjebany" (podobno) silnik meczowy. To kto ma przyjąć wieniec laurowy i zgarnąć wszystkie zasługi? Już Twoje pierwsze zdanie jest tak śmieszne. Mogłeś jeszcze wypisać, jak długo grasz i co udało Ci się osiągnąć. Pokazać byle chłystkom, że jesteś kimś i rozmawiają z wybitnym specjalistą od silnika meczowego. Z doktoratem! SI przed wydaniem łatki wysyła ją Tobie, żebyś ocenił, Mistrzu. Nie jestem godzien całować Twych stóp. Padam przed Tobą i proszę o naukę, bom głupi! Wybacz, że zwątpiłem! Chciałem iść spać, ale nie! Ruszam budować Tobie pomnik! O! Mości Królu! Sprzedam wszystko i wzniosę pomnik! Większy od świebodzińskiego i przedstawiać będzie oczywiście Ciebie![/quote]

Oczywiście nie mogę równać się z Tobą i Twoimi karierami, depeszami i manifestami. Twoje słowa są święte, a moje są niczym.
Przy czym ta dyskusja jest na tak niskim poziomie, że nie będę w niej uczestniczyć. Musisz wybaczyć. Ale spokojnie na pewno jacyś chętni się znajdą. Teraz możesz już spokojnie położyć się spać :)
Vaduz

gregryszka Partyzant

0
03.01.2014 10:47    #10
dobre,dobre..z kolei ja,jako BARZDO DOSWIADCZONY GRACZ(BDG),stwierdzam,ze niesstety nie zapomnieli napisac w changelogu i nie grzebali w silniku;)BTW,co do wyimaginowanej poprawy skutecznosci napastnikow-wlasnie gralem moja Swansea wyjazd w WHU,strzaly 34-3 dla mnie,a remis(1-1) uratowalem w 89 min;)

Pikawa Artysta Rewolucji

0
03.01.2014 11:27    #11
[quote="gregryszka"]dobre,dobre..z kolei ja,jako BARZDO DOSWIADCZONY GRACZ(BDG),stwierdzam,ze niesstety nie zapomnieli napisac w changelogu i nie grzebali w silniku;)BTW,co do wyimaginowanej poprawy skutecznosci napastnikow-wlasnie gralem moja Swansea wyjazd w WHU,strzaly 34-3 dla mnie,a remis(1-1) uratowalem w 89 min;)[/quote]

Jakbyś wygrał 10:0 to byś płakał o brak realistyki
.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution