Strona

Łatka 14.2.1

robal15 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
04.01.2014 14:17    #61
[quote="sCan"][quote="robal15"]W tej grze nie da się mijać bramkarzy - ta umiejętność jest tylko na pokaz.[/quote]

W moim Sochaux Bakambu i Mitrovic robią to stosunkowo często, więc nie bardzo wiem gdzie leży Twój problem.[/quote]

Z miłą chęcią bym to zobaczył, bo tak to sobie możemy gadać:>
"Bezczelny młody człowiek" Aga 2k15

karo Partyzant

0
04.01.2014 14:22    #62
Dużo ustawień formacji nie funkcjonuje należycie na tym silniku, albo trzeba wykonać sporo testów aby znaleźć odpowiednie polecenia zespołowe i indywidualne dla nich. Przy niskim ograniu przydarza się sporo błędów, zwłaszcza wśród bramkarzy i to najczęściej naszych, później kiedy zawodnicy poznają taktykę i są w optymalnej formie wszystko funkcjonuje jak należy.
Obecnie gram ustawieniem 4-3-3 tiki taka kun, taktyka przerobiona przeze mnie w 20% pod reprezentację Polski i pod obecny patch. Trzecie miejsce na MŚ 2014 pokonanie Holandii, Portugalia, Anglii, odpadniecie w Półfinale z Niemcami 0-1, obecnie odpadłem w 2 rundzie ME 2016 z Anglią 0-1. Gram wysuniętą linią obrony i nie ma wielu ucieczek napastników rywali, styl - sztywny, czyli obrońcy skupiają się tylko na obronie. Mogę udostępnić.

robal15 Młody aktywista

0
04.01.2014 14:24    #63
Dat czołówka

http://zapod(...)png.html

tyle miesięcy minęło, a oni dalej tego problemu nie rozwiązali.

Regards.

kowalsyk Partyzant

0
04.01.2014 17:34    #64
Dla mnie ta łatka nic nie zmieniła. Jak miałem crash dumpy co ok. 2 tygodnie, tak dalej mam i znowu trzeba odłożyć fm'a przynajmniej do ferii. Liczyłem w dniu premiery, że gra w na święta będzie w pełni grywalna. Obecnie do połowy stycznia nie będzie można spokojnie grać...

Szemek Ekspert

0
04.01.2014 18:26    #65
[quote="robal15"][quote="sCan"][quote="robal15"]W tej grze nie da się mijać bramkarzy - ta umiejętność jest tylko na pokaz.[/quote]

W moim Sochaux Bakambu i Mitrovic robią to stosunkowo często, więc nie bardzo wiem gdzie leży Twój problem.[/quote]

Z miłą chęcią bym to zobaczył, bo tak to sobie możemy gadać:>[/quote]

Spoko, czyli o błędach można się rozpisywać, marudzić o 'setkach' niewykorzystanych sytuacji, braku reakcji piłkarzy na polecenia i innych tego typu sprawach bez przedstawiania żadnych filmików, a jak ktoś napisze, że u niego jest ok to domagacie się potwierdzenia.
"To tylko Internet k*rwa."

robal15 Młody aktywista

0
04.01.2014 18:46    #66
[quote="Szemek"][quote="robal15"][quote="sCan"][quote="robal15"]W tej grze nie da się mijać bramkarzy - ta umiejętność jest tylko na pokaz.[/quote]

Z miłą chęcią bym to zobaczył, bo tak to sobie możemy gadać:>[/quote]

Spoko, czyli o błędach można się rozpisywać, marudzić o 'setkach' niewykorzystanych sytuacji, braku reakcji piłkarzy na polecenia i innych tego typu sprawach bez przedstawiania żadnych filmików, a jak ktoś napisze, że u niego jest ok to domagacie się potwierdzenia.[/quote]

lol, proszę bardzo - moje posty z dwóch ostatnich dni. ZAWSZE z przykładem.

[quote="robal15"]krycie w tej grze nie istnieje:D
http://zapod(...)png.html[/quote]

[quote="robal15"]Nowy post, bo to archaiczne forum nie pozwala mi już z edytować poprzedniego posta:p

WTF?
http://www.youtu(...)J7Vk4WHM

Zauważyliście, że ta gra ma problem z prawidłowym ocenianiem bocznych piłkarzy? Przykład Ximo
kompletny boczny wysunięty obrońca- http://zapod(...)png.html
boczny wysunięty obrońca- http://zapod(...)png.html
gwiazdki- http://zapod(...)png.html

Lepsze ma atrybuty jako boczny wysunięty obronca, ale asystent/scouci mają inne zdanie na ten temat. U każdego bocznego obrońcy jest taka sama sytuacja.[/quote]

[quote="robal15"]Dat czołówka

http://zapod(...)png.html

tyle miesięcy minęło, a oni dalej tego problemu nie rozwiązali.

Regards.[/quote]

Coś jeszcze, Milordzie...?

// Edytowano 5 razy, ostatni raz 04.01.2014 o godz. 18:47

paweldemon Partyzant

0
04.01.2014 20:41    #67
powiem więcej...zagrałem już łącznie około 7 sezonów i jeżeli przydarzyłoby mi się minięcie bramkarza przez jakiegokolwiek napastnika czy to mojego czy drużyny przeciwnej...to uwierzcie że co pół godziny wrzucałbym filmik z tą bramką na tą stronę...a w czasie wolnym trzepałbym małego, że mogłem doświadczyć takiego cudu...
WIĘC KU......RWA TAK WYOBRAŹ SOBIE ŻE CIĘŻKO MI W TO UWIERZYĆ JEŻELI NIE JEST POPARTE DOWODEM

Wyłącz Capsa i ogarnij słownictwo.
Szemek

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 04.01.2014 o godz. 23:00

Willson Partyzant

0
04.01.2014 21:00    #68
[quote="kowalsyk"]Dla mnie ta łatka nic nie zmieniła. Jak miałem crash dumpy co ok. 2 tygodnie, tak dalej mam i znowu trzeba odłożyć fm'a przynajmniej do ferii. Liczyłem w dniu premiery, że gra w na święta będzie w pełni grywalna. Obecnie do połowy stycznia nie będzie można spokojnie grać...[/quote]

Z ciekawości sprawdziłem u siebie. To samo. Notoryczne crushe i błędy jakiś bibliotek. Do 14.1.4 było ok. Teraz masakra.
Centrum wróciło....zobaczymy.

Kiedyś redaktor LCM cm4.pl

Pikawa Artysta Rewolucji

0
04.01.2014 21:05    #69
[quote="Willson"][quote="kowalsyk"]Dla mnie ta łatka nic nie zmieniła. Jak miałem crash dumpy co ok. 2 tygodnie, tak dalej mam i znowu trzeba odłożyć fm'a przynajmniej do ferii. Liczyłem w dniu premiery, że gra w na święta będzie w pełni grywalna. Obecnie do połowy stycznia nie będzie można spokojnie grać...[/quote]

Z ciekawości sprawdziłem u siebie. To samo. Notoryczne crushe i błędy jakiś bibliotek. Do 14.1.4 było ok. Teraz masakra.[/quote]

Do tej pory nie miałem ani jednego crusha. Jedyne co mi się notorycznie przytrafia to jakiś błąd po wyłączeniu FMa. Na moje szczęście nie wyrządził on jeszcze żadnych szkód.
.

Willson Partyzant

0
04.01.2014 21:50    #70
Bład przy wyłączaniu miałem od zawsze. Tzn od zawsze odkąd przesiadłem się na win 8.1

Ale teraz pojawiły sie crashe, których nie miałem od kilku lat
Centrum wróciło....zobaczymy.

Kiedyś redaktor LCM cm4.pl

Strona

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.