Strona

Transfery - plotki i nie tylko

sebastiano399 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
04.01.2014 21:09    #481
[quote="Falcon"]Lewandowski podpisał kontrakt z FCB. W końcu bo ile szło , oglądać te szopki w tv. O transferze było wiadomo od co najmniej pół roku.

Zawodnikiem FCB będzie od lipca.[/quote]

Teraz będą szopki w których będą się produkować rożni eksperci, osoby znane i już zapomniane, które będą wyrażać swoje zdanie czy dobrze zrobił, że przeszedł do Bayernu czy popełnił błąd.

Robsson93 Partyzant

0
04.01.2014 21:57    #482
Hoarau w Bordeaux
Lacina Traore w AS Monaco (ale ma juz podobno zapewnione wypożyczenie do West hamu)
Cavenaghi w River Plate
Marcin Kikut zawodnikiem Widzewa
Paweł Wojciechowski w Zawiszy.

MarcinPSG Partyzant

0
04.01.2014 22:00    #483
[quote="bartekr"]Nie chcieli żeby polaczek zarabiał więcej w BVB od niemca to mają i Twój szacunek do piłkarza nie ma tu nic do rzeczy..[/quote]

Niedawno Lewy mówił, że osiągnął w Bundeslidze wszystko i chce odejść z Dortmundu.
Przeszedł do Bayernu.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 04.01.2014 o godz. 22:00

Vaduz

A. De Raph Wicepremier Rewolucji

Grupa: Administrator
0
07.01.2014 11:02    #484
Słusznie zrobił. BVB to maszyna pikująca w dół. Szczyt osiągnęła, Klopp przeeksploatował piłkarzy (widać to po tonach kontuzji) i efekty są widoczne. W lidze - coraz gorzej. LM - ledwo wyszli z grupy. Bayern - wręcz przeciwnie. Lewandowski mógł wybierać. Wybrał najlepszą obecnie drużynę na świecie, która - co ciekawe - na jego pozycji (chyba tylko na tej) nie posiada piłkarza wybitnego. Na wszystkich innych pozycjach ma terminatorów, a na szpicy gra solidny, ale jednak nie wybitny Mandżukić. Lewandowski jest wisienką na torcie Hoenessa i Beckenbauera. Ostatni element puzzli.

Życzę Bayernowi, aby w tym sezonie znalazł pogromcę w LM i czekał na Lewego ze sportową złością i niedosytem. Wtedy może być fantastycznie.
"O czwartej czterdzieści osiem
gdy odwiedzi mnie desperacja
powieszę się
wsłuchana w oddech Osoby, którą kocham"
Sarah Kane - 4.48 Psychosis

Moje Depesze - czytajcie, oceniajcie, komentujcie!

Willson Partyzant

0
07.01.2014 14:10    #485
To jak chcieliby wybitnego napastnika to trzeba by patrzeć na Ibrę, Falcao,Cavaniego,Suareza,Rooneya.
Sorry, ale Lewy jest szczebel niżej.
Solidny drewniany wyrobnik, któremu się dotychczas chciało(poza reprą).
Jesli miałbym go do jakiegoś byłego zawodnika porównać to do Inzaghiego. Żadna technika, zaden drybling, ale wie gdzie się znaleźć lub ma po prostu szczęście. Oczywiście do poziomu Pippo, jeszcze kilku dobrych sezonów brakuje.
Centrum wróciło....zobaczymy.

Kiedyś redaktor LCM cm4.pl

robal15 Młody aktywista

0
07.01.2014 16:02    #486
[quote="Willson"]To jak chcieliby wybitnego napastnika to trzeba by patrzeć na Ibrę, Falcao,Cavaniego,Suareza,Rooneya.
Jesli miałbym go do jakiegoś byłego zawodnika porównać to do Inzaghiego. Żadna technika, zaden drybling, ale wie gdzie się znaleźć lub ma po prostu szczęście. Oczywiście do poziomu Pippo, jeszcze kilku dobrych sezonów brakuje.[/quote]

Nie wierzę, ktoś ma podobne zdanie do mojego na temat talentu tego grajka.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 07.01.2014 o godz. 16:02

"Bezczelny młody człowiek" Aga 2k15

Bateboo Partyzant

0
07.01.2014 16:27    #487
[quote="szamal96"]Straciłem do niego w tym momencie resztę szacunku...[/quote]

[quote="szamal96"]To jest tylko moje zdanie na temat Lewandowskiego Uśmiech[/quote]

Co Ty człowieku wygadujesz? Straciłeś bo co? Bo wybrał lepszy klub? Bo wybrał większą kasę i prestiż? Bo czuje, że stać go na więcej i chce się rozwijać? W BVB osiągnął bardzo dużo, ale może jeszcze więcej, to zależy już od niego samego. Dla mnie tego typu komentarze są niedorzeczne, nietrafione i bezpodstawne. Wobec Ciebie też stracą szacunek jeśli zmienisz pracodawcę? Ogarnij się. W temacie Lewego i zmian barw klubowych podpisuję się obiema rękoma pod postem #484.

Trucho89 Partyzant

0
07.01.2014 17:03    #488
[quote="Willson"]To jak chcieliby wybitnego napastnika to trzeba by patrzeć na Ibrę, Falcao,Cavaniego,Suareza,Rooneya.
Jesli miałbym go do jakiegoś byłego zawodnika porównać to do Inzaghiego. Żadna technika, zaden drybling, ale wie gdzie się znaleźć lub ma po prostu szczęście. Oczywiście do poziomu Pippo, jeszcze kilku dobrych sezonów brakuje.[/quote]

Typowa polska zazdrość albo wypowiadanie się na temat zawodnika na podstawie kilku pobieżnie obejrzanych meczy.Owszem Ronaldo czy Ibra to geniusze. Rooney również ma wiele niesamowitych walorów. Mimo wszystko Robert to świetny napastnik. Bundesligę śledzę dosyć dokładnie i owszem geniuszem Lewy nie jest jeśli spojrzymy na technikę i drybling, ale uwierz mi Jest na prawdę bardzo solidny pod względem tych atrybutów. Poza tym potrafi świetnie zagrać prostopadłą piłkę, co już nie raz pokazał choćby w tym sezonie. Jest silny, świetnie się trzyma na nogach, gra całkiem dobrze kombinacyjnie. Piłkarz ma być przede wszystkim EFEKTYWNY. Lewy Jest jednym z najbardziej kompletnych napastników. Poza tym w ciągu ostatnich dwóch lat poczynił niesamowity progres. Wydaję mi się, że nie musi mieć żadnych kompleksów względem Falcao czy Cavaniego. No chyba, że uważasz, iż lepiej znasz się na piłce niż szefowie Bayernu, a także Mourinho, Wenger, Ferguson i szefostwo Realu, którzy wg potwierdzonych informacji, również bardzo chcieli tego napastnika w swoich klubach. No tak przecież drewnianego wyrobnika każdy chcę kupić, tym bardziej najlepsze kluby świata.

robal15 Młody aktywista

0
07.01.2014 17:43    #489
Bo drewno jest ostatnio w cenie, przykład: Carroll:P

Wyżej sobie cenię umiejętności Kuby i Piszczka aniżeli Lewego. Gdzie Ty tu widzisz zazdrość?

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 07.01.2014 o godz. 17:45

"Bezczelny młody człowiek" Aga 2k15

szamal96 Partyzant

0
07.01.2014 17:46    #490
[quote="Bateboo"][quote="szamal96"]Straciłem do niego w tym momencie resztę szacunku...[/quote]

[quote="szamal96"]To jest tylko moje zdanie na temat Lewandowskiego Uśmiech[/quote]

Co Ty człowieku wygadujesz? Straciłeś bo co? Bo wybrał lepszy klub? Bo wybrał większą kasę i prestiż? Bo czuje, że stać go na więcej i chce się rozwijać? W BVB osiągnął bardzo dużo, ale może jeszcze więcej, to zależy już od niego samego. Dla mnie tego typu komentarze są niedorzeczne, nietrafione i bezpodstawne. Wobec Ciebie też stracą szacunek jeśli zmienisz pracodawcę? Ogarnij się. W temacie Lewego i zmian barw klubowych podpisuję się obiema rękoma pod postem #484.[/quote]

Szczerze? nie obchodzi mi to co wybrał, ile kasy będzie zarabiał itp.
I to było tylko moje zdanie na temat Lewego i wszystko, nie musisz od razu na mnie krzyczeć :)
Niech pokaże tą swoją piłkę w reprezentacji i weźmie ciężar gry na siebie, po prostu ma strzelać w tej reprezentacji nie będę mówił jak potraktował kibiców Dortmundu, że z jego nazwiskiem i numerem 9 koszulki noszą na lewej stronie. Pozdro i to tylko moja wypowiedź na temat tego transferu możesz się z nią zgodzić lub nie.
" Moja pasja to futbol, na drugim miejscu umieściłbym futbol, a na trzecim… futbol! "

Strona

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.