Strona

Łatka 14.2.1

robal15 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
05.01.2014 12:27    #81
http://commu(...)rovided.

:P

Ale i tak najbardziej mnie rozbraja fakt, że w tej grze istnieją tylko dwie taktyki. We Włoszech nie spotkasz Catenaccio ani klasycznego 4-3-3.

Regards.

// Edytowano 6 razy, ostatni raz 05.01.2014 o godz. 12:30

"Bezczelny młody człowiek" Aga 2k15

ladygaga Partyzant

0
05.01.2014 15:41    #82
Jak sie wam gra nie podoba to poprostu wyrzuccie ja do smietnika albo oddajdzie dla kolegi,a nie robicie z siebie kretynow na forum.

robal15 Młody aktywista

0
05.01.2014 16:00    #83
[quote="ladygaga"]a nie robicie z siebie kretynow na forum.[/quote]

Chyba o sobie mówisz???

Chciałem tej grze dać kolejną szansę, w końcu zapłaciłem za nią 100 zł. Mam do tego prawo. Przez ostatnie dwa dni próbowałem po raz kolejny się do niej przekonać, bo kocham markę FM, ale niestety, kurwa, ta gra jest kiepska. Znowu tę grę odkładam na półkę w oczekiwaniu na patcha, który sprawi, że eFeM będzie znowu grywalny, jak za dawnych czasów. Dopóki gra była dobra, to nie wypowiadałem się negatywnie na jej temat, ale od dwóch lat sprzedają nam gówno w worku. Tylko ignorant tego zauważy.

Regatds.

paweldemon Partyzant

0
05.01.2014 16:01    #84
Nie musze sluchac twoich porad, żeby wyrzucić grę na śmietnik (jako jej wieloletni fan), bo już dawno to uczyniłem i nie jestem pojedyńczą jednostką, która tak zrobiła. Każdy rozsądny człowiek postanowiłby wyciągnąć właściwe wnioski widząc, aż tylu niezadowolonych graczy...każdy...poza dupowłazami z tej strony ;p

Pikawa Artysta Rewolucji

0
05.01.2014 16:36    #85
[quote="robal15"][quote="ladygaga"]a nie robicie z siebie kretynow na forum.[/quote]

Chyba o sobie mówisz???

Chciałem tej grze dać kolejną szansę, w końcu zapłaciłem za nią 100 zł. Mam do tego prawo. Przez ostatnie dwa dni próbowałem po raz kolejny się do niej przekonać, bo kocham markę FM, ale niestety, kurwa, ta gra jest kiepska. Znowu tę grę odkładam na półkę w oczekiwaniu na patcha, który sprawi, że eFeM będzie znowu grywalny, jak za dawnych czasów. Dopóki gra była dobra, to nie wypowiadałem się negatywnie na jej temat, ale od dwóch lat sprzedają nam gówno w worku. Tylko ignorant tego zauważy.

Regatds.[/quote]

W takim razie gdybyś był tak miły i wypisał mi (razem z pomocą innych forumowiczów) listę błędów/bugów, która sprawia, że FM jest grą niegrywalną. Byłbym bardzo wdzięczny.

Pozdrawiam
.

robal15 Młody aktywista

0
05.01.2014 16:48    #86
[quote="pikawa94"][quote="robal15"][quote="ladygaga"]a nie robicie z siebie kretynow na forum.[/quote]

Chyba o sobie mówisz???

Regatds.[/quote]

W takim razie gdybyś był tak miły i wypisał mi (razem z pomocą innych forumowiczów) listę błędów/bugów, która sprawia, że FM jest grą niegrywalną. Byłbym bardzo wdzięczny.

Pozdrawiam[/quote]

Wystarczy przejrzeć parę tematów, dla chcącego nic trudnego.

Willson Partyzant

0
05.01.2014 16:53    #87
Pikawa, znasz angielski?
http://commu(...)79d9f685

Pod tym linkiem masz ca 2500 postów w 95% wymieniających błędy SAMEJ TYLKO ŁATKI 14.2 i 14.2

Z litości nie wrzucam tematu wcześniejszej łaty gdzie tych postów jest kilkanaście tysięcy.

Co do jednego się moge zgodzić. Okreslenie niegrywalna nie pasuje. Czy można farbą Hammerite pomalowac szybę? 99,99% powie że nie.
A ja wiem, że można. Tylko po co i jaki efekt uzyskamy?
I tak jest z FM14. Grać można bo gra nie wyłącza się po chwili (nie licząc tych co mają crashe -dość sporo ostatnio), pytanie po co?
Są amatorzy wsadzania sobie w odbyt rozbitych butelek, ale jak pokazuje liczba pomstujących na swiecie na SI, są w zdecydowanej mniejszości.
Centrum wróciło....zobaczymy.

Kiedyś redaktor LCM cm4.pl

Pikawa Artysta Rewolucji

0
05.01.2014 16:57    #88
[quote="Willson"]Pikawa, znasz angielski?
http://commu(...)79d9f685

Pod tym linkiem masz ca 2500 postów w 95% wymieniających błędy SAMEJ TYLKO ŁATKI 14.2 i 14.2

Z litości nie wrzucam tematu wcześniejszej łaty gdzie tych postów jest kilkanaście tysięcy.

Co do jednego się moge zgodzić. Okreslenie niegrywalna nie pasuje. Czy można farbą Hammerite pomalowac szybę? 99,99% powie że nie.
A ja wiem, że można. Tylko po co i jaki efekt uzyskamy?
I tak jest z FM14. Grać można bo gra nie wyłącza się po chwili (nie licząc tych co mają crashe -dość sporo ostatnio), pytanie po co?
Są amatorzy wsadzania sobie w odbyt rozbitych butelek, ale jak pokazuje liczba pomstujących na swiecie na SI, są w zdecydowanej mniejszości.[/quote]

Z chęcią poczytam. Swoim skromnym zdaniem większość z tych podawanych tutaj na forum jest wyssana z palca tak więc chciałem o jakieś konkrety.
.

ladygaga Partyzant

0
05.01.2014 17:22    #89
na 14.1.4 dalo sie normalnie grac ,pozniej wprowadzili 14.2 i zjebali bramkarzy,rozne i samoboje ,naprawia to i bedzie git

Willson Partyzant

0
05.01.2014 17:26    #90
Tam jest wszystko. Konkrety ogólne czy konkrety konkretne?
Ogólne są potwierdzone konkretnymi na forum SI.
Na szybko:
-Tabela
-Bramkarze
-Poprzeczki
-Kornery
-Brak rekacji na polecenia
-Straty i błędy nieprzystające do umiejętności zawodników
-Ilość meczy za które kochamy piłkę nożną (za dużo kopciuszków wygrywa,remisuje po oddaniu 1-2 celnych strzałów wobec rywala. Tak to jest piękne w futbolu, ale dlatego że rzadkie, a nie co 2 mecz.
Centrum wróciło....zobaczymy.

Kiedyś redaktor LCM cm4.pl

Strona

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution