Warto Monaco objąć?

Bartwell Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
07.01.2014, 23:50    Pytanie
Witam mam takie nietypowe pytanie bo szukam klubu sobie w lidze Francuskiej no i brałem pod uwage kilka jak OM,Lille i właśnie Monaco czy nie będzie mi nimi za łatwo? bo nie chce odrazu wszystkiego wygrać, jest nimi trudniej niz PSG? Jak zaczne coś wygrywać to kibice bedą chodzić na mecze? Bo mam wrażenie że Monaco sie bardzo prosto gra ;p

Willson Partyzant

0
08.01.2014 00:26    #1
Rzeczywiście nietypowe pytanie.
Czy to trudno ocenić po budżecie transferowym i zawodnikach czy bedzie łatwo czy trudno?
Centrum wróciło....zobaczymy.

Kiedyś redaktor LCM cm4.pl

Bartwell Partyzant

0
08.01.2014 00:37    #2
Chodzi mi o to że np. wygram LM i czy to bedzie jakieś wyzwanie czy takim Monaco to jest pikuś

Willson Partyzant

0
08.01.2014 01:35    #3
Mozliwe jest, oczywiście w 2 sezonie, bo najpierw trzeba do LM awansować.
Czy będzie trudno.....nie wiem. Niech sie ktoś wypowie ile Monaco dostaje od Ruska w 2 sezonie na transfery.
Centrum wróciło....zobaczymy.

Kiedyś redaktor LCM cm4.pl

falisz89 Partyzant

0
08.01.2014 01:54    #4
Trochę dziwne pytanie. Im bogatsza i mocniejsza drużyna tym łatwiej- takiej odpowiedzi oczekujesz? Klikasz na Monaco, patrzysz na finanse, na skład, ew. czy pasuje Ci pod taktykę którą chcesz grać i decydujesz. Taki problem porównać najmocniejsze drużyny do Monaco i ocenić szanse na równorzędną walkę o trofea?
Od niedawna na CMrev, od dawna z FM:)

Falcon Przodownik pracy

0
08.01.2014 08:45    #5
Warto pisać w odpowiednich tematach

http://www.cmrev(...)page=334
"Dziś tylko zwycięstwo i nic nie wchodzi w grę"

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.