Strona

Transfery - plotki i nie tylko

robal15 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
08.01.2014 12:42    #521
[quote="A. De Raph"]Śmieszni jesteście. Pozdrawiam.[/quote]

Gdy się nie ma żadnych argumentów na rozmowę. to najłatwiej jest wyśmiać kogoś albo obrazić. Gratuluję inteligencji.

Takie uwagi mógłbyś zostawić dla siebie, a nie spamować na forum. Nic one nie wnoszą do dyskusji.

A wyżej wymienione osoby powinny już skończyć dyskusję na temat Lewandowskiego. Każda ze stron napisała swoją opinię o nim. Raczej nikt nikogo nie przekona do własnej, więc kontynuowanie tej dyskusji jest jałowe. Jedynie może ona doprowadzić do kłótni albo głupich komentarzy, które już zaczęły się pojawiać. Of korz nowe osoby mogą napisać, co sądzą o Lewym.

Regards.

// Edytowano 7 razy, ostatni raz 08.01.2014 o godz. 12:49

"Bezczelny młody człowiek" Aga 2k15

Karpikos Partyzant

0
08.01.2014 13:04    #522
Adriano(ten co grał w Interze) blisko podpisania kontraktu z Atletico Paraneise. Myslicie ze sie jeszcze odrodzi??

Mohamed Sallah z Basel blisko Zenitu. 12mln ojro podobno.

hQ Partyzant

0
08.01.2014 13:15    #523
Lewandowski to zawodnik, który świetnie znajduje się w polu karnym i mając taką linię pomocy jaką ma Bayern, tych bramek może strzelać jeszcze więcej. Bayern może tylko zyskać, ściąga chłopaka ogranego w swojej lidze za darmo. Do tego pewnie odejdzie Pizarro po sezonie. W poprzednim sezonie, kto nie grał z przodu ten strzelał minimum jedną bramkę w meczu i teraz jest podobnie.

Lewandowski w kadrze nie strzela bramek? O ile do tej pory wkurzała mnie jego gra, to teraz analizując grę naszej kadry trochę go usprawiedliwiam bo:
- w prawie każdym meczu grała inna linia pomocy (brak zgrania),
- graliśmy z reguły dwoma DP, którzy praktycznie nie umieli grać do przodu, jedynie byli ograniczeni do odbioru, walki itd. (osamotnienie z przodu),
- przeanalizujmy bramki Lewego w kadrze, prawie wszystkie jego gole (prócz z karnych i z Czarnogórą) są bramkami po asystach Piszczka lub Błaszczykowskiego tj. kumpli z BVB. Tak samo w drugą stronę, dużo goli strzela Błaszczu po asystach Lewego (jak z Mołdawią). Generalnie to nasza gra była oparta na prawej stronie i wszystkie bramki padały po udziale tej trójki.
- gdy w pomocy grał Klich z Zielińskim (wersja bardziej ofensywna), gra kadry była o niebo lepsza niż z dwójką DP (Krychowiak + ktoś).
- żeby Lewy dobrze grał w kadrze to:
* powinien zająć pozycję cofniętego napastnika (jak na początku w BVB), będzie ściągał na siebie obrońców, robił miejsce skrzydłowym i wysuniętemu napastnikowi,
* grać z przodu pod warunkiem tego, że za jego plecami grałby Kuba, z którym jest świetnie zgrany,
* zmienić system gry na 3412 i połączyć jedno z drugim (Kuba za plecami, z przodu w parze z innym napastnikiem).

Co do transferów to jako kibic Interu płaczę..
Roma dalej wzmacnia skład, przychodzi Nainggolan. Milan ma Ramiego i Hondę, prawdopodobnie dojdzie Fernando z Porto. Juve i Napoli w sumie nie muszą się wzmacniać. Inter chce pozbyć się Pereiry (co oczywiście skończy się wypożyczaniem do końca kontraktu, taka tradycja). Przyjść ma d'Ambrosio z Torino (kończy mu się kontrakt, ale klub daje 2mln [więcej nie ma, nawet po zmianie właściciela] i do tego chce oddać połówkę utalentowanego zawodnika [tradycja numer dwa]). Czemu nie mając pieniędzy ściągają jakichś przeciętniaków, zamiast postawić na zawodników typu Olsen (świetny w sparingach), Icardi/Belfodil (za 50% tego drugiego dali 7,5+Cassano, a nie gra wcale!) czy Kovacic, który na treningach się wyróżnia, a gra Kuzmanovic, Taider, Zanetti, Cambiasso (pewnie odejdzie jak Coutinho i gdzieś indziej mu zaufają).
Polska Gola

A. De Raph Wicepremier Rewolucji

Grupa: Administrator
0
08.01.2014 17:19    #524
Mój komentarz jest podsumowaniem tej głupiej i jałowej dyskusji, która pokazuje tylko, że "Polaczki" zawsze muszą być zawistni i niezadowoleni. Nie chce mi się teraz rozwijać dyskusji i ciągnąć tego dalej, dlatego ograniczyłem się do tego jednego zdania. Amen.
"O czwartej czterdzieści osiem
gdy odwiedzi mnie desperacja
powieszę się
wsłuchana w oddech Osoby, którą kocham"
Sarah Kane - 4.48 Psychosis

Moje Depesze - czytajcie, oceniajcie, komentujcie!

DeadMan Partyzant

0
08.01.2014 17:40    #525
[quote="szamal96"]Straciłem do niego w tym momencie resztę szacunku...[/quote]
Podaj konkretny powód dlaczego.

Gwiazda i czołowy strzelec Bundesligi, a także Ligi Mistrzów to drewno jak się okazuje. To co powiecie o Realu Madryt, skoro byle drewniak strzela im 4 bramki? Niech zgadnę, pewnie Lewy miał farta, strzelał tylko z kilku metrów bla bla bla. Swoją drogą dziwny zbieg okoliczności że wszystkie czołowe kluby świata chcą akurat jego i że to właśnie jego wybrał sobie na napastnika najlepszy obecnie klub świata.

Willson Partyzant

0
08.01.2014 17:55    #526
Z fusów wyczytałeś, ze wszystkie kluby go chciały? Jak z gazet i plotek to powodzenia w rozumieniu świata.
Nie zauważyłem żeby ktokolwiek ze sceptyków napisał ze Lewy jest słaby. Jest dobrym napastnikiem, czasami bardzo dobrym I tyle. Nic więcej, nic mniej.
Ale uważam go osobiście za ociosanego pieńka, bez polotu,finezji,magii. Ot bardzo solidny wyrobnik. Robi to czego się od niego wymaga. Ale ja lubię coś więcej. Piłka mnie cieszy jeśli jest piękna dla oka.
Dlatego podziwiam graczy jak Ronaldinho, Baggio, Rooney,Beckham.
A mierzi mnie na widok "wirtuozów" w typie Toni,Gomez,Lewy.....co nie umniejsza ich skuteczności.
Centrum wróciło....zobaczymy.

Kiedyś redaktor LCM cm4.pl

szamal96 Partyzant

0
08.01.2014 18:11    #527
Co do Ronaldinho to jest to zdementowane, nigdzie nie odchodzi :)
" Moja pasja to futbol, na drugim miejscu umieściłbym futbol, a na trzecim… futbol! "

szamal96 Partyzant

0
08.01.2014 18:15    #528
[quote="DeadMan"][quote="szamal96"]Straciłem do niego w tym momencie resztę szacunku...[/quote]
Podaj konkretny powód dlaczego.

Gwiazda i czołowy strzelec Bundesligi, a także Ligi Mistrzów to drewno jak się okazuje. To co powiecie o Realu Madryt, skoro byle drewniak strzela im 4 bramki? Niech zgadnę, pewnie Lewy miał farta, strzelał tylko z kilku metrów bla bla bla. Swoją drogą dziwny zbieg okoliczności że wszystkie czołowe kluby świata chcą akurat jego i że to właśnie jego wybrał sobie na napastnika najlepszy obecnie klub świata.[/quote]

Nie muszę nic tobie podawać, to tylko moje zdanie na jego temat i to co ja o nim myślę ile ja mam wam razy powtarzać. Nw czy miał farta czy dzwonił do wróżbity Macieja czy jaki chuj.
" Moja pasja to futbol, na drugim miejscu umieściłbym futbol, a na trzecim… futbol! "

Trucho89 Partyzant

0
08.01.2014 18:21    #529
Wilson,
Co do transferu Lewego, Ja również wspominałem o poważnych źródłach, a za takie uznaję np Biografie Fergusona (oficjalną-polecam), wywiady z Wengerem i Mourinho. Chyba, że sugerujesz że wywiady w poważnych gazetach, bądź na konferencjach są sfałszowane? Manchester, Arsenal, Bayern i Real były na pewno zainteresowane. Skoro poważni ludzie związani z klubem się wypowiadają na ten temat to chyba nie ma sensu na siłę doszukiwać się że to nie możliwe. No jak to przecież to Polak, nim się nikt nie może interesować, to nie prawda! Co innego jeśli chodzi o fakt, że Lewy dawno już miał podpisaną umowę z Bayernem i tak na prawdę wszelkie oferty były z góry skazywane na niepowodzenie... Wypowiada się o tym Wenger i Mourinho w VIDEO wywiadach. Obaj mówią, że Polak już dawno podpisał umowę z Bayernem.

Willson Partyzant

0
08.01.2014 18:30    #530
Jeśli tak, to czemu jakaś prokuratura nie rozpoczęła śledztwa.Przeciez to powazne naruszenie przepisów.

Poza tym zainteresowanie a konkret oferta to lata świetlne od siebie.
Na pewno Inter Gnojniki też był zainteresowany aby Lewy u nich zagrał. I 100 000 innych klubów począwszy od ligi podwórkowej.
Centrum wróciło....zobaczymy.

Kiedyś redaktor LCM cm4.pl

Strona

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.