Siema,
gram w fm'a od drugiej wersji CM, ale dopiero przeogromne poirytowanie wycena moich zawodnikow w Lechu sprawilo ze sie zarejstrowalem na forum, a nawet zaplacilem za ten durny edytor, zeby to jakos zmienic. Mam 2021 rok, Lechem raz udalo mi sie zdobyc lige mistrzow, a potem wygralem klubowe mistrzostwa swiata. Mam reputacje globalna i rozbudowuja mi stadion do prawie 60tys. Liga jest 11 w europie, bo wszystkie inne polskie zespoly odpadają z pucharow. W ataku mam Kownackiego, ktory wg tego edytora ma 159 PA i CA, ma 23 lata a kosztuje ..... 675tys. Byl moment, ze kosztowal 1.3 mln Erłom ale znowu mu spadlo. Dla ciekawostki, w obronie mam stworzonego przez gre mlodzieniaszka, ktory ma 180PA, a CA jakies 166 juz, a kosztuje 1.2mln. Zainteresowane jest nim kilkanascie najwiekszych klubow, a typa nie utrzymam bo oni nie dadza 15mln, a ja za 3 go nie puszcze z samej zlosliwosci na ten zakichany bug
Bonus1: gdzie i jak tym edytorem mozna to zmienic? wchodze w Polske, zakladka Transfery - ale jak klikne na ten znaczek edytora to dostepny jest jedynie poradnik
(( nie mam zadnych tabelek....
Najnowsze posty