Łatka 14.2.1

Pikawa Artysta Rewolucji

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
12.01.2014 18:27    #231
[quote="robal15"]@pikawa94, chodziło mi o talenty, które miałeś już w drużynie, jak choćby Paco, Gaya, Cartabia i Bernat. Jak oni się rozwinęli? Pytam się, bo bym chciał kupić sobie Gaya, ale jak na razie biednie wygląda, a chcą za niego 6 mln ojro.

Ja na razie nie mam problemów z newgenami. Niedawno miałem drugi nabór na juniorów. Ogólnie mam 2 zawodników ze wszystkimi gwiazdkami oraz trzech z 4.5 gwiazdkami. Jeszcze mam paru z czterema.[/quote]
Ahhhh o to chodziło ;) Jeżeli chcesz mogę Ci przesłać screeny z ich umiejętnościami z sezonu 2023/2024 lub z okresu troszkę wcześniejszego (jak znajdę save).

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 12.01.2014 o godz. 18:30

.

robal15 Młody aktywista

0
12.01.2014 18:33    #232
Wiesz co, a może jednak nie:P Nie chcę sobie psuć zabawy. Pożyjemy, zobaczymy:D
"Bezczelny młody człowiek" Aga 2k15

Pikawa Artysta Rewolucji

0
12.01.2014 18:35    #233
[quote="robal15"]Wiesz co, a może jednak nie:P Nie chcę sobie psuć zabawy. Pożyjemy, zobaczymy:D[/quote]

Właśnie dlatego nie wrzuciłem i nie powiedziałem Ci o nich nic od razu :)
.

romantico Partyzant

0
12.01.2014 23:25    #234
[quote="ladygaga"]Niech wypuszczaja szybciej nowego patcha bo chcem grac :([/quote]

Aż tak szybko to nie nastąpi, pewnie przełom lutego/marca wraz z nową bazą danych :ech:

OptimusPrime Partyzant

0
13.01.2014 12:30    #235
Mi się marzy że jak uporają się w przyszłości z tymi błędami co rocznymi.To w przyszłości żeby w Fmie atrybuty były ukryte całkowicie dodało by to smaczku realizmu.Mogli by zrobić że po obejrzeniu zawodnika w meczu i raporcie scouta żeby było kilka danych o zawodniku w postaci gwiazdek i tyle.Dodało by to realność w postaci takiej jak na prawdę. Więcej losowości w przypadku talentów gdzie duży talent zatrzymuje się w rozwoju a średniak wybucha formą,kluby nie poznają się na swoich wychowankach i itp.To byłoby fajne według mnie hehe.Pozdrawiam

Willson Partyzant

0
13.01.2014 13:57    #236
[quote="OptimusPrime"]Mi się marzy że jak uporają się w przyszłości z tymi błędami co rocznymi.To w przyszłości żeby w Fmie atrybuty były ukryte całkowicie dodało by to smaczku realizmu.Mogli by zrobić że po obejrzeniu zawodnika w meczu i raporcie scouta żeby było kilka danych o zawodniku w postaci gwiazdek i tyle.Dodało by to realność w postaci takiej jak na prawdę. Więcej losowości w przypadku talentów gdzie duży talent zatrzymuje się w rozwoju a średniak wybucha formą,kluby nie poznają się na swoich wychowankach i itp.To byłoby fajne według mnie hehe.Pozdrawiam[/quote]

Jak mi broda do jajec urośnie to może... long time. ;)
Mają karoserię Ferrari i na razie silnik od kosiarki. A gdzie reszta?
Centrum wróciło....zobaczymy.

Kiedyś redaktor LCM cm4.pl

romantico Partyzant

0
13.01.2014 14:57    #237
[quote="Willson"][quote="OptimusPrime"]Mi się marzy że jak uporają się w przyszłości z tymi błędami co rocznymi.To w przyszłości żeby w Fmie atrybuty były ukryte całkowicie dodało by to smaczku realizmu.Mogli by zrobić że po obejrzeniu zawodnika w meczu i raporcie scouta żeby było kilka danych o zawodniku w postaci gwiazdek i tyle.Dodało by to realność w postaci takiej jak na prawdę. Więcej losowości w przypadku talentów gdzie duży talent zatrzymuje się w rozwoju a średniak wybucha formą,kluby nie poznają się na swoich wychowankach i itp.To byłoby fajne według mnie hehe.Pozdrawiam[/quote]

Jak mi broda do jajec urośnie to może... long time. ;)
Mają karoserię Ferrari i na razie silnik od kosiarki. A gdzie reszta?[/quote]

Spece od marketingu pewnie tak pomyśleli, żeby co roku cos dodawać więć wszystko gdzieś na przełomie 3245/3246 otrzymają następne pokolenia Spoko
Mi brakuje możliwości wyszukiwania sponsorów lub jak nie to, to chociażby negocjowania wysokości umów sponsorskich. Fajnie też by było gdyby udostępnili możliwość większego wpływu na rozbudowę np. kliniki, boiska etc.

Willson Partyzant

0
13.01.2014 16:28    #238
To już za dużo. To ma być symulator czy sim?
Ja sima nie chcę. Był taki kiedyś, nazywał się Ultimate Soccer Manager, miło go wspominan....

ale to nie była poważna gra.
Przynajmniej dla mnie. Mniej wodotrysków, więcej esencji. Tylko po co ja się łudzę? Kto to kupi? Na pasjonatach się nie zarabia w tej branży. Zarabia na tłuszczy i bajerach.
Centrum wróciło....zobaczymy.

Kiedyś redaktor LCM cm4.pl

hQ Partyzant

0
13.01.2014 17:39    #239
[quote="OptimusPrime"]Nie rozumiem co to znaczy co niektórzy piszą że "masz złą taktykę"," nie rozpracowałeś silnika meczowego","zawodnik tego nie robi bo nie umie, trzeba go nauczyć" a co to jest 1 klasa podstawówki że się zawodników uczy.[/quote]

Właśnie to mnie wkurza z tym całym nauczaniem. Masz w ataku Eto'o, Benteke, Torresa i Dembe Ba. Zawodnicy światowej klasy. Idzie któryś z nich 1vs1 od połowy boiska i napierdziela z 30metrów z dystansu zamiast podbiec bliżej i uderzyć z bliższej odległości lub próbować minąć bramkarza i strzelić do pustej. I co, gościu napierdziela z 30 metra i mam go złapać za rączkę i mu powiedzieć: 'Słuchaj Samuelku, tu masz piłkę, jak biegniesz 1vs1 z bramkarzem od 50 metra to nie napier*alaj z daleka, tylko podejdź bliżej i spróbuj strzelić gola mijając bramkarza'? To bez sensu. Takie treningi powinny być w juniorach, a nie że ja muszę 30-letniemu napastnikowi, który strzelił milion bramek tłumaczyć jak się zachować i do tego potem czekać pół roku aż dostanę wiadomość: 'Samuel umie już kiwać bramkarza'. On to powinien wiedzieć już dawno.

Tak samo z taktyką. W sumie nie jest najgorzej i np. moja krytyka nie spoczywa tylko na taktyce, ale na tym, że kuźwa piłkarze biegają jak durnie bez mózgu, wbiegają na siebie nawzajem na barana, tracą idiotycznie piłki, przyjmują piłkę na plecy i napierdzielają z 30 metrów z kroka zamiast podać do któregoś z 4 lepiej ustawionych zawodników. Rozumiem, że braki taktyczne mogą być grając IV-ligowcem polskim, ale jednym z czołowych klubów europejskich.
Polska Gola

OptimusPrime Partyzant

0
13.01.2014 18:18    #240
[quote="Willson"]Mają karoserię Ferrari i na razie silnik od kosiarki. A gdzie reszta?[/quote]

Hehe pamiętam to zdanie jak pisaliśmy bodajże o FMie 2010 lub 11.Te same błędy były tylko krytykujących nas większa. hehe.Pozdrawiam
Jednym słowem nic się nie uczą a wystarczy posłuchać fanów,dział testów wyp.....ć bez odprawy przede wszystkim, bo co to w marcu wypuszczą patch co będzie się w miarę grało, ludzie pograją do lata w lecie szkoda grać bo szkoda czasu pogoda piękna. I nowy FM hehe jaja normalnie i tak w kółko.

Ale ja im się nie dziwie jak co roku tyle naiwniaków leci i kupuję grę to po co się starać jak i tak kupują.W Brytanii to pal sześć 25 funtów to dla nich pryszcz ale u nas 130 zł to dużo.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.