Witam, gram Juventusem trzeci sezon, do tej pory było wszystko dobrze, dwukrotnie wygrałem ligę, dobrze radziłem sobie w pucharach strzelałem sporo bramek. Teraz jednak, po 15 kolejkach jestem gdzieś w środku tabeli w LM jestem lepszy tylko od Rosenborga, a wszystko przez tragiczną skuteczność. Praktycznie w każdym meczu stwarzam 3-6 stuprocentowych sytuacji, a nie strzelam bramki, a rywal żadnej takiej i wygrywa mecz np. 2:0. Co mogę na to poradzić?
Drugie pytanie. Czy ktoś miał u siebie w klubie Moutinho? Fajnie wygląda na papierze, ale nie sprawdza mi się kompletnie, w 18 meczach 0 asyst, 0 bramek, a gra jako cofnięty rozgrywający. W reprezentacji gra tak samo, a ma o niego lepsze wyniki. Mam go prawie sezon już, co mam z nim zrobić?
Gram dość dziwną jak na realia FMa taktyka. 3 ŚO, wyżej po bokach wysunięci obrońcy, 3 ŚP, OP i dwóch napadów.
Drugie pytanie. Czy ktoś miał u siebie w klubie Moutinho? Fajnie wygląda na papierze, ale nie sprawdza mi się kompletnie, w 18 meczach 0 asyst, 0 bramek, a gra jako cofnięty rozgrywający. W reprezentacji gra tak samo, a ma o niego lepsze wyniki. Mam go prawie sezon już, co mam z nim zrobić?
Gram dość dziwną jak na realia FMa taktyka. 3 ŚO, wyżej po bokach wysunięci obrońcy, 3 ŚP, OP i dwóch napadów.
Najnowsze posty