gra obrony tracenie bramek

piwlak Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
10.04.2014 16:34    #11
Co ciekawe, w drugą stronę to nie działa, czyli moi napastnicy nie mają takich sytuacji. Przez to w każdym meczu przeciwnik ma co najmniej 3-4 100% sytuacje i tylko od klasy rywala zależy czy je wykorzysta, czy też nie co przy grze z mocniejszymi zespołami sprawia spory problem :/

AmoreDolceVita Partyzant

0
10.04.2014 17:31    #12
mi tez po wgraniu tego patcha 14.3.0 bardzo ciężko jakoś się gra... grałem Porto w ostatniej kolejce zdobyłem mistrzostwo ale chciałem sie zapytać co stosować dla napastników aby więcej goli strzelali Jackson Martinez w 27 meczach 7 goli... rożnie go ustawialem przewaznie tak jak ma w profilu Lis Pola Wysunięty itp ale zadnego efektu a trening to zgranie i ofensywa i gra w ataku przed meczem i tez lipa...

robal15 Młody aktywista

0
11.04.2014 00:54    #13
Jeśli mi się zechcę, to przyjrzę się temu problemowi dokładniej. Tę karierę gram tak sobie z nadzieją, że ktoś mi pomoże z bugiem w głównej karierze. Ale naprawdę to dość dziwnie wygląda. Nieważne, co się zrobi, to i tak obrona gra wysoko. Reakcje obrońców są śmieszne: zawodnik stoi i patrzy jak piłka przelatuje nad jego głową, zamiast do niej wyskoczyć albo przykryć zawodnika do którego leci ta piłka; albo jak pika leci to wbiega w swojego zawodnika i wtedy dopiero jest przejebane. Przeciwnik wtedy w ogóle nie jest kryty przez nikogo. Dziwne też są zachowania napastników, często nimi są gracze typu Croucha, a potrafią wychodzić na wolne pole, grać na linii pola karnego, prowadzić piłkę, mieć przyspieszenie jak rasowy lis pola karnego. Halo, coś tu jest nie tak.

To jest strasznie irytujące. Ty przeważasz cały mecz, masz mnóstwo strzałów, a komputer ma dwie, trzy takie akcje i mecz przegrywasz.

Lol, ale powtórzeń, walić to:P Nie jestem humanistą...

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 11.04.2014 o godz. 00:55

"Bezczelny młody człowiek" Aga 2k15

AmoreDolceVita Partyzant

0
11.04.2014 04:41    #14
co do przewagi to mam tak co mecz praktycznie... a jak juz wygram to bardzo skromnie 1-0 , 2-1... http://zapod(...)bmp.html tutaj statystyka z meczu w większości spotkań tak mam bywa że oddam 10 celnych strzałów na 28...przeciwnik robi jedna,dwie akcje i kończą sie golem zazwyczaj i pozamiatane...

Prodigy666 Partyzant

0
11.04.2014 10:41    #15
Na gre obrony nic nie poradzisz w tej wersji, piłka co chwile przelatuje nad moimi obrońcami, albo stoją jak kołki dając się klepac byle ogórom, jedyna nadzieja to gra z kontry, wtedy, wbrew logice mój zespoł stwarza sobię więcej okazji niż grając ofensywnie oddalając dzięki temu zagrożenie spod własnej bramki

piwlak Partyzant

0
13.04.2014 15:01    #16
Sądzicie, że wyjdzie jeszcze jakiś patch naprawiający to, czy raczej nie ma na co liczyć? Nie wiem, czy kontynuować karierę, czy się póki co wstrzymać?

robal15 Młody aktywista

0
13.04.2014 15:09    #17
[quote="piwlak"]Sądzicie, że wyjdzie jeszcze jakiś patch naprawiający to, czy raczej nie ma na co liczyć? Nie wiem, czy kontynuować karierę, czy się póki co wstrzymać?[/quote]

Tak, w eFeMie 15:)

Do usług...

Bartg90 Partyzant

0
13.04.2014 19:47    #18
Faktycznie na poczatku dostawałem oklep od wszystkich. Dopiero moja Jagiellonia sie rozegrała w 2 sezonie (jakos udało sie uchronic posade..uff, miałem ultimatum w ostatnich pieciu meczach 10 pkt i udało sie je zdobyc, mało tego awansowałem do grupy mistrzowskiej i na koniec sezonu 3 m-ce :D) Żeby strzelac wiecej niż rywale musiałem dawać strzały z każdej pozycji. Wiecej strzałów = wiecej goli. tylko czasami to wkurza jak np. Grosicki idzie sam na sam od połowy i strzela na bramke z 20 metra :\

robal15 Młody aktywista

0
13.04.2014 20:41    #19
[quote="Bartg90"]Faktycznie na poczatku dostawałem oklep od wszystkich. Dopiero moja Jagiellonia sie rozegrała w 2 sezonie (jakos udało sie uchronic posade..uff, miałem ultimatum w ostatnich pieciu meczach 10 pkt i udało sie je zdobyc, mało tego awansowałem do grupy mistrzowskiej i na koniec sezonu 3 m-ce :D) Żeby strzelac wiecej niż rywale musiałem dawać strzały z każdej pozycji. Wiecej strzałów = wiecej goli. tylko czasami to wkurza jak np. Grosicki idzie sam na sam od połowy i strzela na bramke z 20 metra :\[/quote]

I co to ma wspólnego z tym tematem?

Bartg90 Partyzant

0
13.04.2014 23:40    #20
Bezpośrednio nie ma to zwiazku. Pośrednio i owszem. Słabej gry defensywnej nie ogarniesz w tej grze. Rywale beda ładować aż miło. Pokonać to może wzmożona ofensywa. Przysłowie "jedyną obroną jest atak" jak najbardziej sie sprawdza.

Ot, taki to ma zwiazek z tym tematem.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution