Witajcie! Na wstępie chciałbym się przywitać i zwrócić się do Was z prośbą, ponieważ nie jestem za bardzo obeznany w sprawach fm, ale to nie znaczy, że nie jestem maniakiem.. Napotkałem się na pewien rodzaj rutyny w FM 14. Po pewnej ilości meczy, w których mój zespół robi niemożliwe, przychodzi pewien okres zadyszki. Zdarza mi się to prawie z każdym zespołem. Mógłby mi ktoś wytłumaczyć czym to jest spowodowane? Treningiem, taktyką? Dla przykładu wrzucam screena z mojej najnowszej kariery Evertonem. Jak sami widzicie wyniki, które osiągałem na początku były niesamowite jak na Everton, lidera dopiero straciłem w styczniu. Beż żadnych transferów (dwa nie wypały)
Niestety screen nie wrzucił się.
Trening jaki stosuje - przed sezonem w okresie przygotowań na najwyższych obrotach kondycja, natomiast w trakcie sezonu na wysokim zgranie zespolu, odpoczynek po meczu i zgranie jako przygotowanie do meczu (czasami zmieniam na obrone w przypadku starć z gigantami)
Co mogę zrobić żeby drużyna nie wpadała w zadyszkę?
Niestety screen nie wrzucił się.
Trening jaki stosuje - przed sezonem w okresie przygotowań na najwyższych obrotach kondycja, natomiast w trakcie sezonu na wysokim zgranie zespolu, odpoczynek po meczu i zgranie jako przygotowanie do meczu (czasami zmieniam na obrone w przypadku starć z gigantami)
Co mogę zrobić żeby drużyna nie wpadała w zadyszkę?
Najnowsze posty