Witam, potrzebuję jakiegoś nowego wyzwania, mam zamiar zagrać jakimś klubem z bardzo niskiej ligi, prawdopodobnie 6 angielska. Tylko mam wątpliwości jak to jest z kibicami. Wiadomo, że większość klubów z niższych lig to kluby z wiosek, ewentualnie małych, max 50 000 miasteczek. Czy po awansie do wyższych lig i budowie nowego stadionu kibice będą przychodzić w odpowiedniej ilości? Czy grając w LM i zdobywając mistrzostwo Anglii za te X lat zapełnię np. 50 000 stadion? Czy jednak szukać pod kątem umiejscowienia klubu, tak żeby był on w jak największym mieście? Kiedyś (jeszcze chyba FM 2010) zaczynałem w 6 lidze, a po awansie do Championship dostałem nowy stadion na 15 000 miejsc. Później po awansie do PL i kilku sezonach w czołówce, łącznie z sukcesami w europejskich pucharach zarząd cały czas twierdził, że więcej nie potrzeba i nie zgadzał się na rozbudowę, chociaż na meczach często był komplet. Klub był oczywiście z jakiejś wioski, kilka tysięcy ludzi- sprawdzałem na Wikipedii Jak to jest teraz? Co tak naprawdę wpływa na ilość kibiców na meczach?
I drugie pytanie: grając klubem San Marino (włoska Serie C1) jako renegów otrzymujemy również zawodników o narodowości sanmaryńskiej, czy jak to się tam odmienia Czy po awansach, rozbudowie klubowej infrastruktury, znaczącym wzroście reputacji będą oni coraz lepsi czy ze względu na kraj pochodzenia cały czas będę dostawał miernoty z PA rzadko przekraczającym 100?
I drugie pytanie: grając klubem San Marino (włoska Serie C1) jako renegów otrzymujemy również zawodników o narodowości sanmaryńskiej, czy jak to się tam odmienia Czy po awansach, rozbudowie klubowej infrastruktury, znaczącym wzroście reputacji będą oni coraz lepsi czy ze względu na kraj pochodzenia cały czas będę dostawał miernoty z PA rzadko przekraczającym 100?
Najnowsze posty