FM 12 - najnowszy update 12.2.2

xAdiSuN Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
16.02.2014, 15:14    Pytanie
Witajcie! Mam problem, ciągle błąd i restart komputera gdy ze steama próbuję pobrać sobie uaktualnienie do FM'a 12 to najnowsze 14.2.2. W grze też automatycznie się nie uaktualniania, bo cały czas jest ,,czysta'' wersja. Więc zwracam się tutaj do Was z prośbą, jako że już nie ma szans tego chyba pobrać bo wiele osób na innych forach kazało mi próbować ,,ręcznie'' od kogoś, więc chciałbym byście tutaj zarzucili jakiś link czy coś takiego jak jest możliwość, bym sobie pobrał to uaktualnienie i podmienił pliki, czy tam zainstalował. Bardzo proszę. Zdecydowałem się na FM'a 12, bo jest polecany przez większość osób i są uaktualnienia składów. Bardzo proszę, chciałbym by ktoś tego nie olał. Jeśli jest możliwość wrzucenia, to z góry bardzo dziękuję. Dodam, że jak ktoś lubi poczytać ciekawe opowiadania o FM'ie, kariery, to w zamian za to odwdzięczę się już wkrótce dłuuuugim, barwnym opowiadaniem właśnie z rozgrywki. Z góry bardzo dziękuję jeszcze raz. Pozdrawiam!

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

0
04.05.2014 23:33    #1
ależ pomocne to forum :)
takich wpisów jest masa i są olewane :(

xAdiSuN Partyzant

0
16.05.2014 20:16    #2
:( Hmm, czyli dalej nic. Może teraz byłaby szansa? Zależy mi.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution