[quote="Makaronczterojajeczny"][quote="Prodigy666"]@Gordon, przecież FM 14 jest łatwy i prosty jak budowa cepu, no chyba,że ktoś lubi grac skrzydłami to może ma problemy, ale ja grając tylko taktykami opierającymi się na środkowych pomocnikach/ofensywnych środkowych, klepie każdego, np teraz gram Rennes 6 sezon, mam SAMYCH wychowanków, całą reszte wyprzedałem rok temu, cisnę środkiem i mam potrójną koronę, wcześniej LE i finał LM, jak masz w drużynie środkowych pomocników to opieraj na nich ataki, żadnych skrzydłowych, u mnie rolę dośrodkowujących pełnią boczni obrońcy, przede wszystkim patrzcie na ich odbiór, krycie, ustawianie się, wrzutki nie mają nic do rzeczy, mam gościa z dośrodkowaniami i grą bez piłki na 6 i ma notę 7.39 oraz 7 asyst po pięknych centrach więc wiesz.... pamiętajcie, tylko gra środkiem się sprawdza, czy to 4-1-2-1-2 czy 4-2-2-2 z dwójką odkurzaczy i dwójką ofensywnych pomocników, no i jeszcze jedno - tylko gra z kontry, to jest jakiś błąd w grze, bo grając na tym ustawieniu i tracę mało i strzelam od cholery[/quote]
Jak na to wpadłeś, bo to działa. No może nie wygrywam wszystkiego, ale 80 procent. Przetestuje teraz na 7 lidze angielskiej.8 wygrałem.[/quote]
Ja tak gram od bety, i klepię każdego jak chcę, nawet z Realem i Barcą potrafię wygrać 8-1, a gram słabym Depo. Silnik meczowy sprzyja takiemu graniu - testowałem różne ustawienia w becie, i środkiem najlepiej się gra, bo idealnie ta taktyka wkomponowuje się w schematy silnika meczowego.
Jak na to wpadłeś, bo to działa. No może nie wygrywam wszystkiego, ale 80 procent. Przetestuje teraz na 7 lidze angielskiej.8 wygrałem.[/quote]
Ja tak gram od bety, i klepię każdego jak chcę, nawet z Realem i Barcą potrafię wygrać 8-1, a gram słabym Depo. Silnik meczowy sprzyja takiemu graniu - testowałem różne ustawienia w becie, i środkiem najlepiej się gra, bo idealnie ta taktyka wkomponowuje się w schematy silnika meczowego.
// Edytowano 3 razy, ostatni raz 22.06.2014 o godz. 14:40
Najnowsze posty