2 minuty 2 bramki

Wilhelm Proletariat

0
01.12.2005, 16:53    Pytanie
ciekawi mnie czy takie cuś wystepuje u was rownie czesto jak u mnie.A mianowicie po strzeleniu bramki w 5 na 10 spotkaniach po 2-3 minutach pada kolejna. Rozumiem ze tak bywa ale sadzilem ze w 5%-10% spotkan a nie polowie. Tym ciekawsze jest to ze po tych dwoch bramkach czesto nie padaja zadne inne.

Bobi były Premier Rewolucji

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
0
01.12.2005 22:06    #1
Pewnie masz poustawiane kontrataki?

Post pomocny

Wilhelm Proletariat

0
01.12.2005 22:49    #2
tak, jestem zwolennikiem szybkiej i ofensywnej gry, a przy szybkich i silnych napastnikach kontrataki sa zabojcze.

p.s. nie wiem czemu wszyscy upieraja sie ze kontrataki sa dobre tylko w taktykach defensywnych??

Post pomocny

Hudini Partyzant

Grupa: Użytkownik
0
02.12.2005 11:22    #3
Faktem jest, że bardzo często po strzeleniu bramki traci sie bramke w kilka chwil potem.....miałem taki przypadek że strzeliłem na 2-1 w '44 zaraz po wznowieniu gry oni strzelili na 2-2 w '45 i co sie stało? zaraz po wznowiniu strzeliłem na 3-2:) '46!!!! szok:) ale zdażają się takie sprawy.....

Post pomocny

gosc Partyzant

0
02.12.2005 12:57    #4
No coz, marudzilem na taki stan rzeczy w FM05 i teraz tez to jest. Odbiega to od realizmu, a przede wszystkim nie pozwala druzynie pojsc "za ciosem", a w kazdym razie w moim przypadku rzadko. Bo jesli po strzeleniu bramki nie cofne ekipy i nie nakaze gry z kontry to po chwili trace sam bramke. Identycznie bylo w poprzedniej edycji i tak jest teraz. Mam wrazenie, ze FM faworyzuje defenzywne ustawienia. Chyba nie nalezy liczyc na poprawe w tej kwestii w najblizszych...latach?

Post pomocny

gosc Partyzant

0
02.12.2005 13:00    #5
Ja takze preferuje ofensywny styl gry, dlatego tez zmuszanie mnie do gry przez 80-85 minut defenzywa troche mnie irytuje. A 80-85 minut bierze sie stad, ze wiekszosc goli ustawiajacych mecz pada wlasnie w pierwszych minutach.

Post pomocny

pablos1992 Partyzant

0
02.12.2005 13:07    #6
powinieneś się cieszyć ja jak prowadzę 2:0 to w 80% mecz kończe wynikiem 2:2.

Post pomocny

Wilhelm Proletariat

0
04.12.2005 19:09    #7
tak tez zamykam te sprawe z konkluzja:
jest to pewien bug ktory zaliczyc mozemy do upierdliwych i mozemy tylko liczyc ze ta niedogodnosc zostanie zlikwidowana przez tworcow fm-a

Post pomocny

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.