[quote="Mar1992"]Nie jest agresywnie, bo nie używam takich znaków, jak np. wykrzyknik, czy słów złożonych wyłącznie z dużych liter. Sufler służy do pomocy w naprawianiu błędów, czy rzeczy, które nas przerastają, a tego się nie da naprawić. Mogłeś napisać manifest i zachęcić nim do dyskusji, a tak sufler się zaśmieca. Ostatnio patche raczej nie wychodzą we wrześniu. Okolice wakacji to ostateczny termin, bo wtedy zamykają okres obecnej wersji.
Poprzednie, czyli poprzedzające ostanie jakie były, co ja rozumiem (choć może błędnie), jako te z roku 2012.
[/quote]
No to złośliwie
O ile dobrze pamiętam to w 2008 lub 2009 wyszedł patch już po zapowiedzi nowej wersji gry chyba właśnie we wrześniu. Tak jak pisałem bo miałem nadzieję, że ktoś ma jakieś informację na temat szybkiej naprawy tego karygodnego błędu, albo, że ktoś mi napiszę "Ty idioto ten błąd już jest dawno naprawiony". W końcu to jest problem dotyczący rozgrywki ale skoro to nie jest miejsce na takie posty to przepraszam.
Mówi się poprzedni rok, poprzedni trener, poprzednie święta, w poprzednich odcinkach, mój poprzednik itd. więc w mojej opinii poprzednia wigilia była w 2013 ale oczywiście mogę się mylić
co oczywiście nie jest ważne.
// Edytowano 3 razy, ostatni raz 12.08.2014 o godz. 19:09
Najnowsze posty