Subskrypcje nie działają prawidłowo. Odznaczyłem newsy o kontuzjach, a i tak je dostaję.
Do interfejsu bardzo szybko się przyzwyczaiłem. Jedynie nie podoba mi się interfejs taktyczny. Poprzedni był bardziej przejrzysty. W tym nie mogę podejrzeć kluczowych atrybutów dla moich zawodników dla danej roli, zamiast tego mamy kółeczko. Jeśli chcę zobaczyć, jakie mój zawodnik ma kluczowe parametry na danej pozycji, to muszę wejść w inną zakładkę "piłkarze", i tam dopiero są one podświetlone.
Brak tłumaczeń albo puste pola.
Zjebali kluczowe parametry dla bramkarza. Zamiast koncentracji oraz opanowania ma grę z pierwszej piłki. WUT?
Gra szybciej działa, jedynie zapisywanie dłużej trwa.
Scouting mi się podoba. Teraz będzie trudniej wyszukać dobrego zawodnika. Nareszcie zrobili, że teraz jednego grajka systematycznie się odkrywa, a nie od razu. Znając dzisiejszą gimbazę, to jeszcze więcej osób sięgnie za jakiś edytor albo listę talentów w grze.
Na razie jeszcze meczu nie zagrałem ani transferów nie porobiłem (wyłączyłem 1. okienko), więc mojego pojazdu na najważniejsze elementy tej gry nie doświadczycie.
Najnowsze posty