Strona

FM 2015 - wrażenia z bety

romantico Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
27.10.2014 07:28    #241
[quote="Gietz"][quote="romantico"]Przecież FM jest jedną z najbardziej realistycznych symulacji managera, że nawet cen biletów nie można ustalać jak to czyni każdy klub na świecie.[/quote]
Nigdzie na świecie trener nie decyduje o cenach biletów.

[quote="eze_chiel"]czy tylko u mnie w Lidze Europy w rundzie kwalifikacyjnej wylosowano mi zespół z mojej ligi?[/quote]
Nie, błąd jest zgłoszony na forum SI.[/quote]

A gdzie na świecie trener ma wpływ na budowę stadionów lub rozbudowę infrastruktury? Bo wątpię by takiego Van Gaala lub Mourinho pytali o zdanie :-)

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 27.10.2014 o godz. 07:30

Gietz Polski Szef Researchu

Grupa: Moderator
0
27.10.2014 08:07    #242
[quote="romantico"][quote="Gietz"][quote="romantico"]Przecież FM jest jedną z najbardziej realistycznych symulacji managera, że nawet cen biletów nie można ustalać jak to czyni każdy klub na świecie.[/quote]

[quote="eze_chiel"]czy tylko u mnie w Lidze Europy w rundzie kwalifikacyjnej wylosowano mi zespół z mojej ligi?[/quote]

A gdzie na świecie trener ma wpływ na budowę stadionów lub rozbudowę infrastruktury? Bo wątpię by takiego Van Gaala lub Mourinho pytali o zdanie :-)[/quote]

W FMie o tym nie decydujesz, możesz to zasugerować, decyduje zarząd. Jeżeli nie masz mocnej pozycji to zostanie to zignorowane.
Ze stadionem masz rację, ale domagać się bazy treningowej trener może i to robi bardzo często. Przykładem z ostatnich miesięcy może być choćby Ojrzyński, który przyznał że naciska na to żeby drużyna miała swoje miejsce do treningów inne niż Dankowice. W dużych klubach wpływ ten jest jeszcze większy, przykład w tym linku: http://euros(...)lu/8hm67 .

MUFAN Partyzant

0
27.10.2014 08:54    #243
[quote="romantico"][quote="Gietz"][quote="romantico"]Przecież FM jest jedną z najbardziej realistycznych symulacji managera, że nawet cen biletów nie można ustalać jak to czyni każdy klub na świecie.[/quote]

A gdzie na świecie trener ma wpływ na budowę stadionów lub rozbudowę infrastruktury? Bo wątpię by takiego Van Gaala lub Mourinho pytali o zdanie :-)[/quote]

Akurat z tym van Gaalem to nie trafiłeś. Tulipan przyszedł do Man Utd i pierwsze co kazał zrobić to np.: wymienić murawę na boiskach treningowych a także zamontować oświetlenie i system kamer na nich.

Mam prośbę do posiadaczy bety. Mógłby ktoś podrzucić screeny ze statystykami kilku grajków?

- Martin Ödegaard (Strömsgodset IF)
- Youri Tielemans (Anderlecht)
- Memphis Depay (PSV)
- Massimo Bruno (Red Bull Salzburg)
- Marko Pavlovski (FC Porto)
- Adnan Januzaj (Man Utd)
- James Wilson (Man Utd)
- Saidy Janko (Man Utd)
- Andreas Pereira (Man Utd)
- Tyler Blackett (Man Utd)
- Timothy Fosu-Mensah (Man Utd)
- Vanja Milinković-Savić (FK Vojvodina Novi Sad wyp. z Man Utd)
- Nick Powell (Leicester wyp. z Man Utd)
- Wilfried Zaha (Crystal Palace wyp. z Man Utd)

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 27.10.2014 o godz. 09:03

matirix20 Partyzant

0
27.10.2014 09:19    #244
A ja proszę tylko o screen Cristiano Ronaldo i Garetha Bale :)

veles88 Partyzant

0
27.10.2014 09:27    #245
CR7
Bale

drunk Ekspert

Grupa: Ekspert
0
27.10.2014 10:04    #246
Czytam ten temat i nie widzę nic innego tylko same narzekania, hejt goniący kolejny hejt itd. Nie wiem czego niektórzy z Was oczekują od gry w fazie BETA. Właśnie po to jest ta BETA żeby przed samą premierą wykluczyć jak najwięcej błedów i problemów. Oczywiście jasne jest, że wszystkich i tak nie uda się wyłapać, ale jestem przekonany, że wersja premierowa będzie wyglądać inaczej/lepiej. Śmiać mi się chce jak wiedzę jakie przykłady podajecie dotyczące bugów. Jeśli ktoś będzie się chciał do czegoś przyczepić, to naprawdę znajdzie byle szczegół aby tylko zmieszać grę z błotem - serio, więcej konkretych konkretów, bo temu też miał służyć ten temat. Mocno krytykujecie tryb 3D gdzie kiedyś go w ogóle nie było, a człowiek jarał się tą grą jak szympans bananem. Dla mnie osobiscie jest on w najmniejszym stopniu ważny i nie przywiązuje do niego wielkiej uwagi. Sam wygląd jest jak najbardziej okej, ale mówie to po około 3 letniej przerwie, więc nie wiem jak wyglądały poprzednie edycje pod tym względem. Co do wykładania się gry i wyrzucania do pulpitu, to do tej pory takowa nieprzyjemność mnie się nie przytrafiła, ale też długo gry nie testowałem. Nie wystawie żadnej oceny ani tym bardziej nie podzielę się jakąś szerszą opiną gdyż jak wspomniałem na początku trudno to zrobić mając do dyspozycji wersję BETA. Najbardziej chyba ubolewam nad jakością fotek piłkarzy, bo stoją one na dość średnim poziomie (mam na myśli wycięcia włosków niektórych zawodników oraz słabym kontrastem).

Slayer666 Partyzant

0
27.10.2014 10:13    #247
w końcu można pokonac/zremisowac z potentatem grając słabszym klubem na wyjeździe, MC miało 29 strzałów a moje Saint Etienne na 4 strzały poszły dwa gole

owngen Partyzant

0
27.10.2014 10:34    #248
Czemu nie mam w tym panelu po lewej polskich liter ? gram na rozdzielce 1024 to dlatego ?

Makaronczterojaj... Partyzant

0
27.10.2014 10:35    #249
[quote="Gietz"][quote="romantico"]Przecież FM jest jedną z najbardziej realistycznych symulacji managera, że nawet cen biletów nie można ustalać jak to czyni każdy klub na świecie.[/quote]
Nigdzie na świecie trener nie decyduje o cenach biletów.[/quote]

No i co z tego?

tim Partyzant

0
27.10.2014 10:51    #250
[quote="drunk"]Czytam ten temat i nie widzę nic innego tylko same narzekania, hejt goniący kolejny hejt itd.[/quote]

To nie do końca tak. Większość wypowiedzi jest rozsądna, po prostu dwóch typków zamieszcza tutaj masę postów, startując chyba w prywatnym konkursie na najgłupszy zarzut wobec FM, i oni zaciemniają obraz całości. Trochę to wkurzające, choć z drugiej strony czytanie, jak są nagminnie ośmieszani przez Gietza, który spokojnie, merytorycznie i konkretnie tłumaczy im pewne rzeczy, bywa zabawne.

Strona

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.