Strona

FM 2015 - wrażenia z bety

matirix20 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
27.10.2014 17:34    #271
A wiadomo już kiedy będzie dostępne Demo?

Snorlaks Partyzant

0
27.10.2014 17:34    #272
Mam jeszcze do was moi drodzy koledzy 3 pytanka :

1. czy też macie wrażenie że system transferów uległ poprawie ?

2. U was też strasznie dużo goli pada od podań obrońców z pominięciem drugiej lini bo u mnie w prawie każdym meczu !?

3. Czy tylko u mnie Sterling wymiata w Angli ??? (nie prowadze Liverpoolu)

@up proszę http://www.filedropper.com/logos_1

Gietz Polski Szef Researchu

Grupa: Moderator
0
27.10.2014 17:44    #273
[quote="Makaronczterojajeczny"]Pan Gietz nie wytłumaczył mi jeszcze do tej pory, dlaczego rzuty karne mają skuteczność 99 procent .Dlaczego Japonia jest taką potęgą,a Brazylia takim szajsem. Nie wytłumaczył mi tez jak można po złapaniu piłki wychodzić z nią na rzut rożny. Nie wytłumaczył mi też dlaczego statystyki zależą od rozmów motywacyjnych. Ne wytłumaczył też wielu innych rzeczy ,które były przeze mnie tu poruszane.[/quote]

Nie wytłumaczyłem, bo się z tym nie spotkałem. Jedyne co mogę powiedzieć to że rzuty karne są sprawdzane przez testy na wielkiej ilości symulacji, nic więcej, ale rozumiem że taki argument może być słabszy od własnego doświadczenia, nawet pojedynczego.
Tak samo w moich grach Japonia nie była potęgą ani Brazylia szajsem (chociaż odstawała od tych naprawdę topowych reprezentacji - moim zdaniem słusznie, ale wielu może się z tym nie zgodzić). Każda z tych rzeczy ma jakieś swoje znikome prawdopodobieństwo wystąpienia i sytuacje gdy wystąpiła są cenne, bo tylko na tej podstawie można je poprawić. Szanse na naprawienie błędu przez patrzenie w surowy kod są znikome, bo w silniku meczowym nie ma instrukcji nakazującej bramkarzowi wyjść za linię gdy złapie piłkę. Nie można usunąć tej linijki i razem z nią usunąć problemu. To wypadkowa złego rozpoznania sytuacji przez AI i może być naprawiona tylko przez analizę przesłanego meczu. Nie wiem co mogę więcej powiedzieć. Sztuczna inteligencja i algorytmy gry komputerowej nie będą idealne, można je poprawiać, ale do tego SI potrzebuje danych od graczy.

Pikawa Artysta Rewolucji

0
27.10.2014 17:48    #274
@up
AD.2 Pisałem wyżej, że takowy problem u mnie się pojawia aczkolwiek tak jak napisałem nie mam pojęcia czy jest on spowodowany nieznajomością taktyki czy czymkolwiek innym (np. tym, że po prostu gramy drużyną, która prezentuje niski poziom). Gram w 3 lidze angielskiej i z tego co czytałem na forum SI to ludzi też dotykał tam ten sam "błąd".

[quote]At lower levels defenders will generally look to play quickly forward. As you are playing an Attacking mentality in these matches hoaxz the intention will be to get the ball forward quickly, telling your players to play shorter will only have so much of an effect.[/quote]
.

Slayer666 Partyzant

0
27.10.2014 17:49    #275
[quote="Snorlaks"]Mam jeszcze do was moi drodzy koledzy 3 pytanka :

1. czy też macie wrażenie że system transferów uległ poprawie ?

2. U was też strasznie dużo goli pada od podań obrońców z pominięciem drugiej lini bo u mnie w prawie każdym meczu !?

3. Czy tylko u mnie Sterling wymiata w Angli ??? (nie prowadze Liverpoolu)

@up proszę http://www.filedropper.com/logos_1[/quote]

Ja strzelam 90% goli z podań oborńców do skrzydłowych,chcę grac krótko a oni i tak wybijają do przodu,dlatego właśnie ciężko coś ugrac środkiem ale pewnie to naprawią w patchu, mnie niepokoi trening,ciągle ktoś jest niezadowolony z obciążeń lub małego naciusku na jakiś aspekt teningowy, cały czas coś zmieniam,ustawiam a 14 graczy jest niezadowolonych z moich metod,strasznie sępi zarząd kase, w 14 zawsze w zimie dostawałem 9 mln a teraz prezes Saint Etienne obdarował mnie 3 mln euro,ciekawe jak mam załatac lewą obronę za taki psi grosz

Slayer666 Partyzant

0
27.10.2014 17:51    #276
A tak w ogóle to patch pojawi się chyba w dniu wydania dema,bo na pewno wersja demonstracyjna nie będzie kopią bety tylko zostaną w niej już wprowadzone poprawki

matirix20 Partyzant

0
27.10.2014 17:53    #277
A kiedy ma być premiera Dema?

Snorlaks Partyzant

0
27.10.2014 17:57    #278
Jeżeli ktoś planuje długie kariery to lepiej poczekajcie do właściwej wersji bo co z tego że możecie kontynuować karierę z bety jak ona nie posiada żadnego patcha. Nie wiem czy mi się dobrze wydaje ale demo to bedzie już lepsza gra :)

robal15 Młody aktywista

0
27.10.2014 18:03    #279
[quote="Snorlaks"]Jeżeli ktoś planuje długie kariery to lepiej poczekajcie do właściwej wersji bo co z tego że możecie kontynuować karierę z bety jak ona nie posiada żadnego patcha. Nie wiem czy mi się dobrze wydaje ale demo to bedzie już lepsza gra :)[/quote]

...

Przecież patch spaczuje bieżący save. Nie ma różnicy, czy będziesz kontynuował grę, czy zaczniesz od nowa.
"Bezczelny młody człowiek" Aga 2k15

matirix20 Partyzant

0
27.10.2014 18:35    #280
A może ktoś jeszcze wrzucić screen Adama Traore?

Strona

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution